CSM București se califică în sferturile Ligii Campionilor dacă o învinge pe Krim

martie 3, 2017

csm bucuresti mediafax foto

CSM BUCUREȘTI – KRIM MERCATOR, ora 20.00

Fetele de la CSM București au meci decisiv în această seară pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, competiție pe care au câștigat-o sezonul trecut.

CSM București ocupă în acest moment locul patru al grupei principale și o victorie împotriva celor de la Krim le-ar asigura calificarea în sferturile competiției. Etapa trecută, CSM a fost învinsă de Larvik, scor 33-35.

Înaintea meciului direct, CSM are un avantaj de un punct față de formația din Ljubljana. Krim a pierdut etapa trecută la scor partida cu Gyor, 17-34.

Dacă va pierde meciul cu Krim, CSM va ajunge la mâna rezultatelor pentru o calificare în sferturile Ligii Campionilor, în timp ce un rezultat de egalitate va obliga fetele pregătite de Aurelian Roșca să învingă în deplasarea de la Esbjerg pentru a merge mai departe în competiție.

Un eventual loc patru ocupat în grupele principale îi va hărăzi celor de la CSM o întâlnire cu primul loc din cealaltă grupă. De aceea, victoriile din ultimele două etape le-ar asigura bucureștencelor un meci mai ușor în sferturi.

În tur, la Ljubljana, campioana României s-a impus cu scorul de 24-21 și este mare favorită să învingă și în această seară la București.

Cea mai bună jucătoare a celor de la Krim, Elizabeth Omoregie, nu a evoluat în meciul tur dintre cele două formații, dar pentru partida de la București ea va fi principala armă a slovencelor.

Grupa din care face parte CSM București este condusă de Gyor, cu 13 puncte, urmată de Larvik, 10 puncte, și Midtjylland, 8 puncte. CSM București are 7 puncte și ocupă locul p4, Krim Ljubljana este pe 5 cu 6 puncte iar Esbjerg pe 6 cu 4 puncte.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *