Augsburg are un record dezastruos în meciurile de vineri și întâlnește revelația Leipzig

martie 3, 2017

keita-rb-leipzig

AUGSBURG – RB LEIPZIG, ora 21:30

Ocupanta locului secund în Bundesliga, RB Leipzig, se deplasează la Augsburg în etapa cu numărul 23. La cinci puncte de Bayern Munchen, Leipzig caută să pună în continuare presiune pe liderul din Germania.

Augsburg a câștigat etapa precedentă meciul de pe terenul „lanternei” Darmstadt și a ajuns la șapte puncte diferență față de locurile îngrijorătoare din clasament. Meciul cu Darmstadt a fost a patra victorie a celor de la Augbsurg când au revenit pe tabelă și au câștigat, un record pentru acest sezon de Bundesliga.

În această seară, Augsburg încearcă să obțină doar a patra victorie pe teren propriu din acest sezon în fața echipei cu al doilea cel mai bun palmares în deplasare.

Leipzig a câștigat meciul de pe teren propriu cu Koln etapa precedentă, scor 3-1, și continuă să țină aproape față de liderul Bayern Munchen. A fost a noua victorie de pe teren propriu pentru Leipzig, cele mai multe dintre toate echipele din Bundesliga în acest sezon.

Internaționalul suedez Emil Forsberg a marcat două etape consecutive și a înscris și în partida tur dintre cele două formații când Leipzig s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1, în septembrie 2016.

Pentru Augsburg, venirea antrenorului Manuel Baum a fost de bun augur. De când acesta a preluat conducerea echipei, Augsburg a câștigat 13 puncte din opt meciuri.

Toate cele șapte victorii ale celor de la Augsburg în acest sezon au venit împotriva echipelor clasate în a doua jumătate a clasamentului.

Un record negativ pentru Augsburg îl reprezintă meciurile disputate vineri. În 16 astfel de partide, Augsburg a câștigat o singură dată.

De cealaltă parte, Leipzig se află în timpul unui record absolut pentru Bundesliga. În ultimele 17 meciuri, Leipzig nu a remizat niciodată, serie începută la victoria din tur cu Augsburg.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *