Duminica în care 2 lei s-au transformat în 42.912 lei

februarie 28, 2017

poza castigator Prejmer 1

Cel mai inspirat bilet al week-end-ului i-a aparținut unui jucător din Prejmer, Brașov. A investit doar 2 lei într-un bilet în care a intuit rezultatul a 15 meciuri care s-au desfășurat duminică.

Nu s-a ferit de niciun derby și a ales printre altele victoria celor de la Barcelona pe terenul lui Atletico, succesul Romei pe Giuseppe Meazza sau al celor de la Feyenoord acasă cu PSV.

Doar câteva meciuri au fost fără emoții pentru inspiratul nostru parior. PSG s-a impus lejer pe terenul celor de la Marseille cu 5-1, Anderlecht a învins acasă pe Genk cu 2-0, Vitesse a câștigat deplasarea cu Go Ahead Eagles cu 3-1 după ce a condus și cu 3-0 iar Dinamo Dresda a învins pe Aue cu 4-1, după ce a condus cu 4-0 încă din prima repriză.

În rest, cum era de așteptat, au fost emoții mari pentru un bilet ce a avut cota 19.837!

Deși a condus cu 2-0 în finala Cupei Ligii Angliei, Manchester United a fost egalată de Southampton iar golul victoriei, marcat de Ibrahimovic, a venit în minutul 87. Barcelona s-a impus cu Atletico Madrid printr-un gol înscris de Messi în minutul 86, Real Madrid a revenit de la 0-2 cu Villarreal și a câștigat prin reușita rezervei Morata în minutul 83, iar Feyenoord a beneficiat de autogolul lui Zoet din minutul 82 pentru a trece de PSV.

bilet prejmer

Curajul și inspirația au fost premiate duminică la Casa Pariurilor! Pin-ul biletului: 113604276848

bilet ag Prejmer

 

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *