Listă impresionantă de absenți la Milan înainte de meciul cu Lazio

februarie 13, 2017

montella sampdoria

LAZIO – AC MILAN, ora 21:45

Antrenorul celor de la AC Milan, Vincenzo Montella, are probleme mari de efectiv înaintea deplasării de la Lazio. Jack Bonaventura, Alessio Romagnoli, Mattia De Sciglio, Luca Antonelli și Davide Calabria sunt accidentați, în timp ce Gabriel Paletta și Juraj Kucka sunt suspendați pentru această partidă.

AC Milan de-abia reușise să depășească seria de trei înfrângeri din Serie A cu o victorie în deplasare la Bologna, dar acum, Montella s-a văzut nevoit să apeleze pentru meciul de la Roma la mulți jucători tineri din Academia proprie.

Milan se află pe locul șapte în Serie A, la trei puncte de poziția a șasea ocupată chiar de Lazio.

„Lazio are un mix bun de tinerețe și experiență în lot. Au fost sus acolo în clasament de câțiva ani buni și au arătat constanță în rezultate. Va fi un meci foarte greu, dar și fascinant în același timp. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru pentru a câștiga”, a spus Montella.

De partea cealaltă, antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, are un singur indisponibil în această partidă, pe Cristiano Lombardi.

Lazio primește vizita celor de la Milan după o victorie confortabilă în deplasarea de la Pescara, scor 6-2. Cu victoria contra Pescarei, Lazio a întrerupt o serie de două înfrângeri consecutive în Serie A.

„Poate celor de la Milan le lipsesc unii jucători, dar sunt sigur că echipa este la fel de bine organizată și în aceste condiții. Suntem determinați să continuăm forma bună. Venim după victoria din Cupă cu Inter și cea din deplasare cu Pescara, băieții sunt determinați și este fundamental să câștigăm cele trei puncte”, a spus Simone Inzaghi.

În turul campionatului, Milan s-a impus pe teren propriu în fața lui Lazio cu scorul de 2-0.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *