Pustai a numit meciul Gaz Metan – CFR „o finală”

februarie 11, 2017

miriuta-cfr-cluj-mediafaxfoto

GAZ METAN MEDIAȘ – CFR CLUJ, ora 20:30

Cu Viitorul, Steaua și Craiova deja scăpate spre play-off-ul Ligii I, patru echipe au rămas în luptă directă pentru ultimele trei locuri.

Două dintre acestea, Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj, se întâlnesc în meci direct, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 23 din Liga I.

Gaz Metan Mediaș ocupă poziția a patra a Ligii I cu 35 de puncte. Formația pregătită de Cristi Pustai a remizat etapa trecută în deplasarea de la Timișoara, scor 1-1. Gaz Metan mai are avans trei puncte față de Astra și Dinamo, și patru puncte față de CFR Cluj.

Antrenorul Cristi Pustai a accentuat importanța meciului contra clujenilor.

„Acest meci este ca o finală pentru ambele echipe. Să sperăm că terenul va fi într-o situație acceptabilă de joc. Suntem aproape de atingerea obiectivului, dar depinde de fiecare minut, de fiecare gest, de fiecare gol înscris”, a spus Cristi Pustai înaintea meciului cu CFR Cluj.

Clujenii au remizat etapa precedentă, scor 1-1 cu Steaua, și se află acum în afara locurilor de play-off. CFR Cluj a fost penalizată la începutul campionatului cu șase puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș a fost depunctată cu trei puncte.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuță, și-a cunoscut în această săptămână noul finanțator principal al clubului, Marian Băgăcean.

„Patronul ne-a spus să facem tot ce depinde de noi să ne calificăm în play-off. Pentru mine este cea mai mare preocupare să ne calificăm în play-off. Noul patron este un om deschis și se pricepe la fotbal”, a spus Vasile Miriuță.  

Ultimele șapte meciuri din opt din deplasare pentru CFR Cluj au însemnat partide cu peste 2.5 goluri.

Ultimele întâlniri directe de la Mediaș dintre cele două formații s-au remarcat însă ca partide cu puține goluri, șase din ultimele șapte fiind cu sub 2.5 goluri.

Gaz Metan Mediaș este neînvinsă pe teren propriu în ultimele șapte întâlniri cu CFR Cluj.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *