Milan are 4 înfrângeri consecutive, Bologna tocmai a fost umilită

februarie 8, 2017

montella sampdoria

BOLOGNA – AC MILAN, ora 21:45

Pe Renato Dall’Ara se întâlnesc două echipe ce trec printr-o perioadă foarte proastă. AC Milan are patru înfrângeri consecutive în toate competițiile iar Bologna a fost umilită în week-end pe teren propriu de Napoli, când a pierdut cu 1-7.

AC Milan se află în afara locurilor de cupe europene, pe poziția a șaptea în Serie A, cu 37 de puncte. Pentru a mai spera la o prezență în viitorul sezon al Ligii Europa, AC Milan are nevoie să depășească seria de patru înfrângeri consecutive.

Antrenorul Vincenzo Montella nu îi va avea la dispoziție pe Luca Antonelli, Giacomo Bonaventura și Mattia De Sciglio, toți accidentați. De asemenea, veteranul Ricardo Montolivo este în continuare indisponibil din cauza unei accidentări mai vechi.

„Trebuie să rămânem calmi și să ne continuăm drumul nostru, drumul spre un loc de cupe europene. Cred că suntem în creștere, am dominat echipe mari din Serie A. Este o perioadă grea de explicat, ne pare rău, dar câteodată așa e fotbalul”, a spus Montella.

Bologna a fost umilită etapa precedentă de un Napoli neiertător. Înfrângerea cu 1-7 a dus formația din Bologna pe locul 13 în Serie A, dar totuși trupa lui Donadoni nu are grijile retrogradării, fiind la 13 puncte avans față de Palermo.

„Cu Milan a fost un meci în care nu ne-a ieșit absolut nimic. Le-am spus jucătorilor că trebuie să uite acest meci și să se concentreze pentru partida cu Milan. Avem posibilitatea să ne revanșăm față de suporterii noștri. Și Milan trece printr-o perioadă foarte proastă”, a spus Roberto Donadoni.

Milan este neînvinsă în ultimele zece deplasări de pe Renato Dall’Ara în toate competițiile. Sezonul trecut, Milan s-a impus în deplasarea de la Bologna cu scorul de 1-0.

În ultimele șase din șapte deplasări ale celor de la Milan în Serie A s-au înregistrat peste 2.5 goluri, dar ultimele trei partide dintre Milan și Bologna au însemnat meciuri cu sub 2.5 goluri.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *