Gaz Metan, neînvinsă în ultimele 8 deplasări din Liga I, merge la ultima clasată, Timișoara

februarie 6, 2017

gaz-metan-mediafaxfoto

ACS POLI TIMIȘOARA – GAZ METAN MEDIAȘ, ora 20:00

Penalizată cu 14 puncte, ACS Poli Timișoară ocupă ultimul loc al Ligii I și este sigură de participarea în play-out-ul competiției. Timișorenii încă speră că penalizarea de 14 puncte va fi redusă, altfel având șanse minime să rămână în Liga I și sezonul viitor. În acest moment, se află la zece puncte de un loc de baraj.

Antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa, insistă că retrogradarea poate fi evitată și consideră cruciale partidele până în înplay-out-ul competiției.

„Vrem cu toate armele noastre să evităm retrogradarea, să arătăm că această invitaţie pe care am primit-o în Liga 1 trebuia să se producă fără penalizare. Încercăm să recuperăm cât mai multe puncte. Contează foarte mult ce facem până la playout”, a spus Ionuț Popa.

Cristian Scutaru, Sebastian Mailat, Pedro Henrique și Adrian Poparadu nu fac parte din lotul celor de la Timișoara.

Gaz Metan Mediaș se află pe poziția a patra a Ligii I, dar ar fi putut fi mult mai liniștită din punct de vedere al punctelor dacă nu era penalizată cu trei puncte din cauza problemelor financiare.

Antrenorul Cristi Pustai a pierdut doi oameni foarte importanți, pe golgheterul Azdren Llullaku și pe atacantul Mircea Axente.

„Ne gândim să rămânem în plutonul fruntaș, să prindem play-off-ul și orice meci trebuie să îl tratăm ca pe o finală”, a spus Cristi Pustai.

Nu a fost niciun egal în ultimele șase meciuri ale celor de la ACS Poli Timișoara pe teren propriu în Liga I, iar în ultimele șase din șapte partide de pe stadionul „Dan Păltinișanu” s-au înregistrat meciuri cu sub 2.5 goluri.

În cele trei confruntări directe dintre cele două formații, Gaz Metan Mediaș nu a reușit până acum o victorie contra Timișoarei.

Medieșenii sunt neînvinși în ultimele opt meciuri pe care le-au disputat în deplasare în Liga I.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *