30 de puncte între Inter și Pescara înaintea meciului direct

ianuarie 28, 2017

icardi-inter-milano

INTER – PESCARA, ora 21:45

Internazionale și Pescara au hotărât să poarte un rând special de tricouri la partida din meciul direct, urmând ca acestea să fie apoi puse la licitație. Toate fondurile strânse vor merge către familiile victimelor cutremurelor din Abruzzo.

Pescara este ultima în clasament cu doar nouă puncte din 21 de meciuri și pare aproape sigură de retrogradare.

Inter în schimb se află într-o formă de excepție cu opt victorii din tot atâtea meciuri în toate competițiile, însă Pioli nu subestimează deloc pe cei de la Pescara.

„Ne concentrăm pentru acest meci și vrem să ne continuăm seria victoriilor. Cel mai important meci este mereu cel care urmează. Va fi un joc special ținând cont de clasament, dar noi trebuie să fim foarte atenți”, a spus Pioli înaintea meciului cu Pescara.

Antrenorul celor de la Inter ar putea opta chiar să odihnească unii dintre jucători pentru meciul cu Pescara ținând cont de faptul că joi dispută meciul din Cupa Italiei cu Lazio.

Internazionale Milano se află pe locul cinci în clasament, la cinci puncte de Lazio, formație care se găsește pe ultimul loc ce permite participarea în preliminariile Ligii Campionilor.

Pe teren propriu, Inter a marcat măcar două goluri în ultimele șase partide disputate pe teren propriu în Serie A.

Din cele 21 de meciuri disputate în acest sezon de Serie A, Pescara a reușit până acum doar o singură victorie, în deplasare de la Sassuolo de la sfârșitul lui august.

Pescara a pierdut primele două meciuri din 2017 cu același scor, 1-3, împotriva lui Napoli și Sassuolo.

În meciurile directe dintre cele două echipe, Inter a câștigat toate cele trei meciuri din Serie A. Pescara a reușit să marcheze o singură dată împotriva lui Inter, pe teren propriu, în turul campionatului, autorul golului fiind Jean Christoph Bahabeck.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *