Casa Pariurilor oferă cote speciale pentru semifinala Franța – Slovenia

ianuarie 26, 2017

nikola karabatic mfoto

FRANȚA – SLOVENIA, ora 21:45

Campioana mondială en-titre, Franța, își apără titlul cucerit în Qatar pe teren propriu de această dată. Franța întâlnește Slovenia într-o semifinală de Campionat Mondial în care este mare favorită. La Casa Pariurilor, Franța are o cotă de 1.17 că va câștiga meciul, în timp ce un succes al Sloveniei este cotat cu 8.00. Remiza în semifinala CM este răsplătită cu o cotă de 13.50.

Mari favoriți la câștigarea Campionatului Mondial mai ales după eliminările surprinzătoare din sferturi ale campioanei olimpice, Danemarca, și celei europene, Germania, francezii anunță că nu privesc partida cu Slovenia ca pe una câștigată deja. Franța este singura echipă din semifinalele acestui Mondial ce a reușit calificarea în aceeași fază a competiției și la Jocurile Olimpice de la Rio de anul trecut.

„Nu ne-am stabilit obiective, am vrut să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm iar acum am ajuns în semifinale iar asta este o realizare enormă. Suntem foarte mândri de ce am făcut până acum, dar știm că partea cea mai grea de acum începe. Am realizat un lucru mare, dar nu avem încă nicio medalie la gât”, a spus vedeta francezilor, Nikola Karabatic.

Un pariu special la Casa Pariurilor se referă chiar la Nikola Karabatic. Acesta are o cotă de 1.95 că va marca peste 4.5 goluri. O performanță sub 4.5 goluri este cotată la 1.75.

Cele două naționale s-au întâlnit și în prima fază a competiției, acolo unde Franța s-a impus destul de lejer, cu scorul de 33-26. Acum, Franța are o cotă de 1.34 să câștige meciul la un handicap de 2.5 goluri, 1.50 pentru o victorie cu handicap de 3.5, 1.75 pentru un succes cu un handicap de 4.5 goluri, 2.00 pentru victoria la un handicap de 5.5 goluri și 2.35 pentru un meci câștigat cu handicap de 6.5 goluri.

Slovenia are în palmares o singură medalie importantă, bronzul la Campionatul European din 2004 când a găzduit și competiția.

Antrenorul slovenilor, Veselin Vujovic, a accentuat diferența de experiență dintre cele două loturi.

„Acum doi sau trei ani de zile, tinerii mei jucători își doreau autografe de la vedetele franceze Daniel Narcisse și Nikola Karabatic. Acum vom juca împotriva acestor jucători perfecți”, a spus Vujovic, primul care a obținut trofeul de cel mai bun jucător al anului în 1988.

Unul dintre jucătorii sloveni care cunosc bine campionatul francez este Jure Dolenec, legitimat în prezent la Montpellier.

„Nu mai sunt un jucător tânăr, așa că nu voi mai avea prea multe șanse să câștig o medalie. Aceasta este o ocazie bună pentru mine să câștig o medalie”, a spus Dolenec, în vârstă de 28 de ani.

Dolenec are o cotă de 1.85 că va marca peste 3.5 goluri în această partidă, aceeași cotă fiind și că va înscrie mai puțin de 3.5 goluri.

Semifinala Franța – Slovenia va avea loc la AccorHotels Arena, iar organizatorii au anunțat că toate biletele au fost vândute deja.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *