Sferturi de finală la CM fără campioana olimpică și cea europeană. Cotele propuse de Casa Pariurilor

ianuarie 24, 2017

nikola karabatic mfoto

Campionatul Mondial din Franța a oferit două surprize de proporții în optimile de finală ale competiției. Campioana olimpică en-titre Danemarca a fost învinsă de Ungaria iar campioana europeană Germania a pierdut în fața Qatarului.

În sferturile de finală ale competiției sunt programate următoarele meciuri:

Sfert 1: Norvegia – Ungaria

Sfert 2: Franța – Suedia

Sfert 3: Slovenia – Qatar

Sfert 4: Spania – Croația

Primele echipe sunt și mari favorite pentru a trece în semifinalele competiției, cu cote la Casa Pariurilor de 1.60, în afară de Franța care are o cotă de 1.30 în meciul cu Suedia.

De altfel, naționala Cocoșului Galic este mare favorită la câștigarea trofeului la turneul pe care chiar ea îl organizează. Triumful Franței la Campionatul Mondial este cotat acum cu 1.60. A doua favorită la câștigarea turneului este Spania, cu o cotă de 5.00.

Cele două naționale care au furnizat surprizele din optimi, Qatar și Ungaria, sunt cotate cu 41.00, respectiv 23.00 să triumfe la Campionatul Mondial din Franța, având cele mai mici șanse de a câștiga trofeul.

Franța beneficiază de un suport enorm al publicului pentru câștigarea Campionatului Mondial. De altfel, la această ediție s-a stabilit și un nou record privind asistența la un Campionat Mondial. Partida Franța – Islanda a fost urmărită de 28.000 de spectatori. Precedentul record data din 1999, când Suedia – Rusia, finala Mondialului de la Cairo, a fost urmărită de 23.000 de spectatori.

Primii trei cei mai buni marcatori de până acum din Franța nu sunt componenți ai echipelor califacate în sferturile de finală. Kiril Lazarov (Macedonia) are până acum 50 de goluri, Amine Bannour (Tunisia) 44 de goluri iar Sergio Lopes (Angola) 42 de goluri.

Suedezul Niclas Ekberg, cu 39 de goluri, a marcat de cele mai multe ori până acum dintre cei aflați în sferturile de finală ale Mondialului.

Oferta Casa Pariurilor pentru Campionatul Mondial din Franța

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *