„Diavolii” vor să spele rușinea ultimului meci cu Napoli de pe San Siro

ianuarie 21, 2017

mertens napoli 2

AC MILAN – NAPOLI, ora 21:45

În octombrie 2015, AC Milan suferea pe terea propriu una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria sa. Pe San Siro, Napoli câștiga cu 4-0 meciul cu AC Milan pe când formația milaneză era pregătită de Sinișa Mihajlovici.

Acum, Milan și Napoli sunt mult mai apropiate în clasamentul, pe locurile cinci, respectiv trei, la o distanță de patru puncte. Față de anul trecut, și ecartul ambelor echipe față de Juventus este mult mai mic, torinezii fiind în continuare pe primul loc, dar la patru puncte față de Napoli.

AC Milan are un început bun de an, cu două victorii și un egal, remiza fiind realizată în deplasare la Torino. Echipa antrenată de Vincenzo Montella a încheiat anul cu o revanșă în fața lui Juventus, căruia i-a luat Supercupa, iar acum are în plan să răzbune și înfrângerea rușinoasă cu Napoli din 2015. Scopul final al aventurii tinerilor pregătiți de Montella este să prindă un loc de Liga Campionilor.

Montella a reușit să reaprindă speranțele suporterilor și să-i facă pe aceștia să creadă din nou în fortăreața San Siro, lucru nereușit de predecesorii lui Cristian Brocchi, Mihajlovic, Filippo Inzaghi și Clarence Seedorf. Pe teren propriu, AC Milan a pierdut un singur meci în acest sezon.

De la Milan vor lipsi cu siguranță Alessandro Romagnoli și Manuel Locatelli, iar cel mai probabil aceștia vor fi înlocuiți de Gustavo Gomez și Jose Sosa.

În acest moment, cel mai bun atac în Serie A îl are Napoli, cu 45 de goluri. 30 dintre aceștia apațin doar a patru jucători Dries Mertens (12), Jose Callejon (7), Marek Hamsik (6) și Insigne (5). Atacantul adus să-l înlocuiască pe Higuain, Arkaduisz Milik, a marcat patru goluri până acum, dar accidentarea din octombrie îl împiedică încă să evolueze.

Napoli a marcat opt goluri în primele trei meciuri ale anului, toate încheiate cu victorie. Totuși, napoletanii au primit în fiecare meci un gol.

În turul campionatului, Napoli s-a impus cu 4-2 în meciul cu AC Milan. „Diavolii” au câștigat ultimul meci împotriva lui Napoli în 2014.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *