Oferte speciale de la Casa Pariurilor pentru „finala” Grupei C de la CM de handbal

ianuarie 20, 2017

Uwe Gensheimer mediafaxfoto

GERMANIA – CROAȚIA, ora 18:45

Două naționale au dominat clar grupa C de la Campionatul Mondial de handbal ce se desfășoară în Franța. Atât Germania cât și Croația au câștigat toate meciurile pe care le-au disputat până acum și ocupă primele locuri ale clasamentului grupei C. „Finala” grupei beneficiază de „Bonus Tip” de la Casa Pariurilor. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în direct pe site-ul www.casapariurilor.ro.

Germania este pe primul loc al clasamentului datorită golaverajului mai bun. Naționala pregătită de selecționerul islandez Dagur Sigurdsson a defilat în grupa C de la Campionatul Mondial obținând victorii la patru goluri cu Ungaria, șase cu Belarus, 11 contra Chinei și 14 împotriva Arabiei Saudite.

Generația tânără a Germaniei a surprins pe toată în 2016, când a obținut titlul european și mai apoi locul trei la Jocurile Olimpice de la Rio.

În timpul Campionatului Mondial din Franța, islandezul Dagur Sigurdsson a operat deja o schimbare apelând la un jucător experimentat de data asta, Holger Glandorf, care are 579 de goluri pentru Germania în 168 de partide.

Uwe Gensheimer este unul dintre golgheterii competiției din Franța cu 29 de reușite, cele mai multe dintre acestea, 19, fiind înscrise însă din lovituri de la 7 metri. De altfel, Gensheimer a ratat o singură aruncare de la 7 metri în Franța. Gensheimer are o cotă la Casa Pariurilor de 1.75 că va marca mai mult de 6.5 goluri, în timp ce pentru un pariu de sub 6.5 goluri marcate de Gensheimer Casa Pariurilor oferă o cotă de 1.95.

Croația este pe locul doi în grupa C doar din cauza golaverajului mai slab decât al Germaniei. Croații au învins Ungaria cu 31-28, Belarus cu 31-25, China cu 37-22 și Arabia Saudită cu 28-33.

Croații formează o echipă puternică, dar cu rezultate contradictorii. De remarcat sunt victoriile de la Rio împotriva celor care urmau să-și dispute finala olimpică, Danemarca și Franța, dar și înfrângerea surprinzătoare din sferturile de finală de la JO în fața Poloniei.

Croația este antrenată de Zeljko Babic, tehnician ce și-a înaintat demisia în septembrie 2016 și care a fost acceptată de Federație, dar care ulterior a fost numit din nou la cârma primei reprezentative.

Babic a operat și el o primă schimbare în lotul pentru Campionatul Mondial, aducându-l pe Jerko Matulic în locul lui Josip Bozic Pavletic.

Două meciuri din cele patru ale Germaniei disputate până acum la Campionatul Mondial s-au încheiat cu sub 52.5. Croația a avut un singur meci în care s-au înscris mai puțin de 52.5 goluri, partida câștigată cu Arabia Saudită, scor 28-23. Un meci cu sub 52.5 goluri este cotat la Casa Pariurilor cu 2.25, în timp ce o partidă în care se vor marca mai mult de 52.5 goluri are o cotă de 1.62.

De asemenea, un alt pariu special oferit de Casa Pariurilor este cel reprezentat de „Prima echipă care înscrie 5 goluri”. Germania este favorită la acest tip de pariu cu o cotă de 1.67, în timp ce Croația este cotată cu 2.20 că va marca prima cinci goluri.

La rezultatul final al meciului, Germania este cotată favorită de Casa Pariurilor cu 1.75, în timp ce o victorie a croaților are cota 3.05. Egalul este răsplătit cu 9.50.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *