Dinamo își începe aventura în 2017 împotriva lui John Obi Mikel

ianuarie 17, 2017

andone-dinamo-1

DINAMO – TIANJIN TEDA, ora 17:00

Formația din Șoseaua Ștefan cel Mare dispută primul meci din anul 2017 în cantonamentul din Spania contra chinezilor de la Tianjin Teda. Formația

Andone nu mai are la dispoziție doi oameni care au fost de bază anul trecut, Harlem Gnohere și Vali Lazăr. Atacantul francez a fost transferat la rivala Steaua, în timp ce Vali Lazăr a ajuns la o înțelegere cu formația din Qatar Al Sailiya, pentru care evoluează și Dragoș Grigore.

În schimb, antrenorul dinamovist nu a primit niciun jucător nou în lot în afara de portarul care revine la prima echipă, Iustin Popescu. Andone a repetat în mai multe rânduri că îi trebuie o serie de jucători noi la echipă, printre care un fundaș central și un mijlocaș de creație. La Dinamo s-a vorbit despre venirea veteranilor Lucian Sânmărtean, Florin Cernat și Marius Constantin, dar nicio mutare nu s-a concretizat. Managerul „câinilor” Adrian Mutu a menționat însă că până la reluarea campionatului, la Dinamo vor veni și alți jucători.

Adversara dinamoviștilor este formația chineză Tianjin Teda, care tocmai l-a transferat pe nigerianul John Obi Mikel. Mijlocașul a jucat mai bine de zece ani pentru Chelsea până a acceptat mutarea în Asia. El a reușit să se adapteze destul de repede alături de noii lui coechipieri. Mikel a evoluat în ambele partide amicale dinaintea startului de sezon, cu Borrussia Monchengladbach și St. Pauli, în ultimul meci reușind chiar să și marcheze în înfrângerea suferită de formația lui cu 2-6.

Pregătită de tehnicianul portughez Jaime Pacheco în prezent, Tianjin Teda a încheiat sezonul precedent pe poziția a zecea a puternicului campionat chinez.

Pentru Tianjin Teda au evoluat de-a lungul timpului mai mulți jucători români, printre care Cristi Tănase, Lucian Goian, Marius Bilașco sau Bogdan Mara.

După amicalul cu Tianjin Teda, Dinamo mai are programate în Spania alte trei meciuri amicale, cu Braunschweig (Germania), Zurich (Elveția) și Videoton (Ungaria).

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *