Favorite își respectă statutul la CM din Franța. Cele mai interesante cote și situația în grupe

ianuarie 16, 2017

karabtic mfoto

Țara organizatoare și campioană mondială en-titre, Franța, are un parcurs perfect la Campionatul Mondial pe care îl organizează. După trei meciuri disputate în grupa A a turneului, Franța și-a asigurat deja calificarea. Karabatic și compania au învins până acum Brazilia, Japonia și Norvegia.

De asemenea, din grupa A mai sunt calificate deja, cu câte două victorii și o înfrângere Norvegia și Brazilia. Pentru ultimul loc ce duce în optimile competiției se luptă Rusia, Polonia și Japonia, ultima având un meci în plus față de celelalte două și cu șanse minime să meargă mai departe în competiție fără niciun punct până acum.

Rusia și Polonia se întâlnesc în meci direct chiar în această seară, de la ora 21:45, într-o partidă decisivă pentru califare. Rușii au două puncte după victoria cu Japonia, iar polonezii nu au reușit încă să câștige o partidă. La Casa Pariurilor, Rusia este favorită la câștigarea meciului cu o cotă de 1.37, în timp ce o victorie a Poloniei este cotată la 3.90.

În grupa B a competiției, Slovenia, Macedonia și Spania și-au asigurat calificarea în primele 16 echipe ale turneului după ce fiecare a reușit două victorii din două meciuri. Islanda și Tunisia au câte un punct după ce au remizat în meci direct, iar Angola a fost învinsă în ambele partide. Toate cele trei echipe păstrează șanse de calificare în optimile competiției. În această seară se dispută meciurile Slovenia – Macedonia și Spania – Angola.

Germania și Croația și-au asigurat calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial după câte două victorii consecutive. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct în ultima etapă a grupelor preliminare, iar câștigătoarea din această partidă va fi și prima în clasamentul grupe C. Belarus și Chile au câte două puncte în grupe și prima șansă de calificare, în timp ce Ungaria și Arabia Saudită nu au adunat până acum niciun punct.

În grupa D a Campionatului Mondial din Franța, Suedia și Danemarca au reușit câte două victorii până acum și și-au asigurat calificarea în optimi. Cele două echipe se întâlnesc în meci direct în această seară, de la ora 21:45, într-un derby scandinav cu scântei.

Câștigătoarea acestei partide va termina cel mai probabil și prima în clasamentul grupei și va avea un adversar mai ușor în optimile din Franța. La ultima întâlnire dintre cele două naționale s-a înregistrat un scor egal, 28-28, la Campionatul European din Polonia. Suedia a ajuns atunci până în finala competiției, pierdută în fața Franței.

La Campionatul European din 2012, disputat în Serbia, Danemarca s-a impus cu scorul de 31-24, câștigând până la urmă și competiția. Șapte luni mai târziu în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, Suedia și-a luat revanșa și a învins Danemarca cu scorul de 24-22.

Casa Pariurilor oferă o cotă de 1.35 pentru victoria naționalei daneze și 4.10 pentru un succes al suedezilor. Egalul este cotat cu 10.50. Favorita Danemarca are o cotă de 1.90 că va câștiga la un handicap de 3.5 goluri.

De remarcat este și forma portarilor suedezi și danezi. Până în acest punct al competiției, portarii suedezi au avut un procentaj fantastic: 63 la sută Mikael Appelgren și 43 la sută Andreas Palicka. Și portarii danezi au avut procentaje remarcabile: 40 la sută Niklas Landin Jacobsen și 37 la sută Jannick Green.

Casa Pariurilor cotează cu 1.85 un meci sub 54.5, și tot cu 1.85 ca întâlnirea să se încheie cu peste 54.5 reușite.

Cotele pentru meciurile de handbal

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *