A fost ales cel mai frumos gol al lui 2016. Iată și cele mai bune reușite din ultimii 3 ani |VIDEO|

ianuarie 10, 2017

puskas-award

Malaysianul Mohd Faiz Subri este autorul celui mai frumos gol din 2016. Reușita lui din meciul Penang – Pahang, din campionatul Malaysiei, un șut în care mingea a prins un efect fenomenal, a fost desemnată de FIFA drept cel mai frumos gol al anului.

Vizibil emoționat, Subri și-a căutat câteva secunde în telefon discursul său pentru primirea distincției. „Nu credeam că o să ajung la nivelul acesta„, a spus malaysianul.

Voturile pentru reușita lui Subri au fost mai multe decât pentru cele ale venezueleanului Daniuska Rodriguez și ale brazilianului Marlone.

În 2015, un alt brazilian a câștigat însă trofeul pentru cel mai frumos gol al anului. Wendell Lira a marcat însă un gol dintr-o semifoarfecă din întoarcere.

În 2014, cel mai frumos gol al anului a fost și cel mai frumos gol al Cupei Mondiale. Columbianul James Rodriguez a reușit să marcheze după un stop perfect pe piept și un vole din întoarcere de la 25 de metri.

Ultimul european care a avut cel mai frumos gol al anului a fost Zlatan Ibrahimovici, cu o foarfecă de la mare distanță în meciul amical Suedia – Anglia.

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *