Dinamo a avut cele mai bune începuturi de meci, Gaz Metan a excelat la sfârșit

ianuarie 9, 2017

palic-dinamo-mediafaxfoto

În primele 21 de etape ale Ligii I s-au marcat 349 de goluri, un număr în creștere față de același moment al sezonului trecut.

Cel mai bun atac al Ligii I l-a avut până acum CFR Cluj, echipă care a marcat 34 de goluri. Gaz Metan și Dinamo au avut câte 33 de reușite. Cel mai slab atac al Ligii I îl deține Concordia Chiajna, care a marcat doar de 11 ori.

Cea mai bună apărare a Ligii I o are Steaua, cu doar 16 goluri încasate, formația „roș-albastră” fiind urmată de Viitorul, 19 goluri, și CFR Cluj, 20 de goluri.

În primele 30 de minute ale meciurilor, cele mai multe goluri au fost înscrise de Dinamo, cu 14 reușite. Sfârșitul partidelor le-a aparținut celor de la Gaz Metan Mediaș care au marcat cele mai multe goluri în ultimele 30 de minute, 17 reușite.

În zona apărării s-a remarcat din nou Steaua, care a avut nouă meciuri fără gol primit. Aproape de recordul „roș-albastrilor” au fost Astra și Botoșani, cu câte opt partide fără gol primit.

Cele mai multe goluri într-o etapă s-au marcat în runda a doua, când au fost 22 de reușit. Etapa cu cele mai puține goluri a fost cea a 16-a, când s-au însris doar 11 goluri.

Meciul în care s-au înregistrat cele mai multe goluri a fost Pandurii – Gaz Metan 2-5, din etapa cu numărul 20.

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *