Bologna a câștigat doar un meci în deplasare cu Juventus

ianuarie 8, 2017

higuain-juventus-getty

JUVENTUS – BOLOGNA, ora 21:45

Campioana en-titre a Italiei, Juventus, caută să-și mărească avansul față de urmăritoarele din Serie A cu o victorie pe teren propriu împotriva Bolognei.

Juventus are trei victorii consecutive în Italia după înfrângerea surprinzătoare de la sfârșitul lui noiembrie cu Genoa. Misiunea Bătrânei Doamne spre cucerirea unui nou titlu a fost ușurată de victoria împotriva principalei urmăritoare AS Roma, în ultimul meci al sezonului din Serie A. Gonzalo Higuain a fost cel care a pus-o pe Juventus la patru puncte de Roma.

Totuși, ultimul meci disputat de Juventus în 2016 a însemnat pierderea Supercupei Italiei în dauna celor de la AC Milan, la lovituri de departajare. Meciul a avut loc la Doha.

Pentru partida cu Bologna, Allegri nu se poate baza pe trei dintre oamenii lui cheie din apărare, Gianluigi Buffon, gripat, Leonardo Bonucci, care are o întindere, și Dani Alves, cu o lovitură care îl ține pe tușă. De asemenea, din lotul lui Juventus nu fac parte nici Sandro, Mandragora, Mattiello și Mario Lemina, care a fost convocat de naționala Gabonului pentru Cupa Africii.

Bologna a încheiat anul 2016 cu două meciuri consecutive fără înfrângere. După remiza albă de pe teren propriu cu Empoli, Bologna s-a impus în deplasare în confruntarea cu codașa Pescara, un 3-0 care a ridicat echipa până pe 15 în clasament, la zece puncte de primul loc care retrogradează, ocupat acum de Palermo.

Antrenorul celor de la Bologna, Roberto Donadoni, nu este îngrijorat de situația din clasament, cel mai probabil Bologna fiind una dintre echipele care se vor salva cu ușurință de la retrogradare. În acest sezon, Bologna are o singură victorie în deplasare, dar pe teren propriu s-a dovedit o nucă tare.

Una dintre cele mai puternice arme ale lui Donadoni în deplasare, Dimone Verdi, este accidentat pentru această partidă, ceea ce face din misiunea celor de la Bologna la Torino una aproape imposibilă.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a însemnat o remiză albă în februarie 2016 pe terenul Bolognei. În 35 de meciuri disputate în toate competițiile dintre cele două echipe, Bologna a câștigat doar de două ori, ultima dată în februarie 2011 chiar la Torino.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: Guliver/Getty Image)

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *