Viitorul termină 2016 pe 1 cu o victorie împotriva Botoșaniului

decembrie 18, 2016

hagi-viitorul

VIITORUL – BOTOȘANI, ora 20:30

Gheorghe Hagi a reușit să-și ducă echipa pe primul loc al clasamentului Ligii I înainte de startul acestei etape și are nevoie de o victorie acum pentru a redeveni lider al campionatului după ce Steaua s-a impus pe teren propriu cu Timișoara.

Viitorul are un parcurs excelent în campionat în ultima perioadă câștigând ultimele patru meciuri. Mai mult, în trei dintre aceste patru meciuri trupa lui Hagi nu a primit gol. Ultima înfrângere a puștilor ce dispută meciurile de pe teren propriu la Ovidiu a avut loc la începutul lunii noiembrie, când Steaua a învins pe Arena Națională cu 2-0.

Și totuși, Gheorghe Hagi consideră că ar fi o minune ca Viitorul să câștige titlul în Liga I.

„Ar fi o minune să câștige Viitorul titlul. Nu suntem noi cei care trebuie să câștigăm. Suntem tineri, fără experiență și s-a văzut anul trecut în play-off că nu am avut experiența și maturitatea de a juca astfel de meciuri. Minunile se muncesc”, a spus Gheorghe Hagi.

De cealaltă parte, FC Botoșani nu a câștigat niciun meci din ultimele șase disputate și ocupă în acest moment locul nouă în Liga I cu 25 de puncte. Trupa pregătită de Lei Grozavu a avut un singur rezultat pozitiv în această perioadă, un 0-0 pe Arena Națională cu Steaua. Tot pozitiv ar putea fi numită și remiza albă cu Gaz Metan de la Botoșani, ținând cont de forma arătată de medieșeni.

Mai mult, antrenorul Leo Grozavu se confruntă și cu probleme mari de lot în vederea partidei cu Viitorul. El nu se poate baza pe Golofca, Miron şi Vaşvari, toţi suspendaţi, şi nici pe Istvan Fulop şi Bordeianu, accidentaţi.

„Cu toate problemele pe care le avem, vom încerca să facem maxim posibil. Sper ca băieţii să înţeleagă, este ultimul joc şi ultima impresie poate să conteze”, a spus Leo Grozavu.

În turul campionatului, Viitorul s-a impus la Botoșani cu scorul de 2-1.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Bucură-te de Noua Ofertă Sport Casa Pariurilor!

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *