Neînvinsă în Bundesliga, Hoffenheim întâlnește mașinăria de goluri a lui Tuchel

decembrie 15, 2016

dortmund-mediafaxfoto

HOFFENHEIM – DORTMUND, ora 21:30

Etapa cu numărul 15 din Bundesliga se deschide cu meciul dintre Hoffenheim și Dortmund, despărțite în clasament de doar un punct.

Formația din Hoffenheim se află pe poziția a patra din Bundesliga, loc ce la finalul campionatului duce în preliminariile Ligii Campionilor. Neînvinsă până acum în acest sezon, Hoffenheim își dorește să-și prelungească invincibilitatea și după meciul cu Borussia Dortmund. De altfel, Hoffenheim este una dintre cele două echipe care nu au cunoscut înfrângerea până acum în campionatele din Europa, cealaltă fiind chiar câștigătoarea Ligii Campionilor din sezonul trecut, Real Madrid.

Totuși, Hoffenheim se află doar pe poziția a patra din Bundesliga din cauza numeroaselor remize pe care le-a avut de-a lungul sezonului, 8 egaluri, față de doar 6 victorii. O victorie pe teren propriu cu Borussia ar aduce formația din Hoffenheim într-un punct în care poate spera la mai mult de la acest campionat.

Borussia Dortmund a reușit să învingă în campionat pe Bayern Munchen, dar apoi a fost învinsă de Frankfurt și a remizat la Koln. Inconstanța echipei din Dortmund a făcut ca echipa să se găsească doar pe locul 6 în Bundesliga, dar o victorie în deplasarea de la Hoffenheim poate duce formația pregătită de Thomas Tuchel până pe poziția a treia a clasamentului.

Sub comanda lui Tuchel, Borussia nu a avut niciodată o serie de trei meciuri fără victorie în deplasările din Bundesliga, iar meciul cu Hoffenheim vine după o înfrângere și o remiză pe teren străin.

În acest sezon, Borussia a depășit recordul all-time al golurilor marcate în faza grupelor de Liga Campionilor, calificându-se de pe primul loc într-o grupă din care a făcut parte și Real Madrid.

Sezonul trecut, cele două echipe au remizat la Hoffenheim, scor 1-1, iar pe teren propriu, Borussia s-a impus cu scorul de 3-1.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *