PSG nu-și permite pași greșiți

noiembrie 30, 2016

emery psg

PSG – ANGERS, ora 22:00

PSG nu-și permite pași greșiți în strânsa luptă pentru titlu cu Nice și AS Monaco. Înaintea etapei a 15-a, campioana se afla pe locul 3, cu 32 de puncte. În vizită pe ”Parc des Princes” se prezintă Angers, care ocupa a 10-a poziție, cu 18 puncte.

Cu cea mai bună apărare și al doilea atac, golaveraj 28-8, PSG este imbatabilă de 7 jocuri, cu o remiză albă și 6 victorii: în acest interval a luat numai un gol și a marcat 13, având câte două reușite în 4 din respectivele partide. Ultimul eșec, și al doilea stagional, a fost un 0-2 la Toulouse în a treilea meci din actuala Ligue 1 fără gol dat. Pe de altă parte, ambele înfrângeri le-a suferit ”afară”. La Paris a ratat 4 puncte în totalul de două egaluri și 5 succese, plus un golaveraj 15-1.

Angers se descurcă bine în apărare, nu și în atac, golaveraj 13-14. Nu a mai învins de două runde, cu un egal și un eșec, rezultate precedate de un 1-0 acasă cu Lille, singura victorie de 5 confruntări încoace, două dintre ele pierdute. Pe teren străin nu a avut un traseu ieșit din comun. Din precedentele două deplasări a revenit cu un insucces și un nul, anterior învingând la Bastia, 2-1,în al doilea triumf extern pe lângă un egal și 4 eșecuri, cu gol dat în 5 dintre ele.

Pastore, Di Maria, Kurzawa și Rabiot sunt jucătorii cu probleme medicale de la gazde. Într-o situație asemănătoare se găsesc, dincolo, Nwakaeme, D. Petric, Letellier, Andreu, Ketkeophomphone, suspendat fiind Andreu.

Cu 0-0 la Angers și 5-1 acasă a încheiat PSG disputele directe din sezonul trecut. Cele două echipe se mai întâlniseră anterior doar în aprilie 2011, dar în Cupă, tot cu parizienii triumfători, 3-1 în deplasare.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci PSG – Angers

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *