Astra crede în șansa ei

noiembrie 24, 2016

sapunaru-astra

AUSTRIA VIENA – ASTRA, ora 22:05

Cu cele mai fragile defensive din grupa lor, golaveraj 8-9, respectiv 5-9, Austria Viena și Astra susțin un examen important având ca miză un bilet în ”16”-imile Europa League. Înaintea etapei a 5-a, gazdele ocupă poziția secundă, cu 5 puncte, la 3 în spatele liderului AS Roma, pe când giurgiuvenii se află pe locul 3, cu 4 puncte. Din calcule nu a ieșit nici Viktoria Plzen, care are 3 puncte.

Austria a pierdut numai o dată în grupă, exact meciul trecut, 2-4 cu AS Roma, chiar la Viena, după 3-3 în Italia. Echipa antrenată de germanul Thorsten Fink s-a impus în week-end, 2-0 acasă cu Ried, victorie obținută după două eșecuri consecutive, în toate competițiile. Totuși, aceste două înfrângeri sunt singurele din precedentele 10 partide, 6 dintre ele câștigate. Eșecul cu romanii este unicul suferit de 5 jocuri încoace pe propria arenă, anterioarele 4 fiind toate cu câte două goluri date.

Astra a obținut cele 4 puncte din cont în ultimele două partide, numai pe seama Viktoriei Plzen, victoria (2-1) fiind realizată în Cehia. Și elevii lui Marius Șumudică au învins în ultimul meci, 1-0 la Craiova, succes precedat de un 2-5 după prelungiri cu Dinamo în CupaLigii, unica lor înfrângere din anterioarele 9 dispute, completate de 4 triumfuri și de tot atâtea remize, doar una fiind fără gol dat. După o perioadă mai slabă, ei nu s-au mai înclinat pe teren străin de 5 confruntări, răstimp în care au combinat constant câte o victorie cu câte un egal. La Viena ei nu se pot baza pe Daniel Niculae, reaccidentat.

Austria a fost mai bună în meciul din tur, când s-a impus cu 3-2 în prima dispută din istorie dintre cele două echipe. În total, formația austriacă a jucat de 10 ori contra unor adversare din România, cu 4 victorii, 3 egaluri și 3 eșecuri, golaveraj 15-11, bilanțul de acasă fiind 3-1-1: unicul eșec a fost un 0-2 cu Steaua în septembrie 1967. La rândul ei, Astra a adunat 3 confruntări cu grupări austriece și le-a pierdut pe toate. În afara primei manșe cu Austria a mai întâlnit-i pe Salzburg în 2014, 1-2  pe teren propriu și 1-5 ”afară”.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Austria Viena – Astra

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *