Obiectiv, primele 8 locuri

noiembrie 16, 2016

sfairopoulos-olympiakos

BASCHET, OLYMPIAKOS – BARCELONA, ora 20:00

Dispută între două formații care se luptă să rămână între primele 8 clasate, care le-ar permite trecerea în ”sferturi”. Înaintea etapei a 7-a, Olympiakos Pireu ocupă chiar locul 8 în grupa de 16, cu 9 puncte, în vreme ce FC Barcelona se situează pe a 4-a poziție, cu doar un punct în plus.

Trupa elenă a pierdut ultimele două jocuri din Euroligă, eșecuri suferite după 3 victorii consecutive, două în propria sală. Din totalul de 3 înfrângeri, una a încasat-o acasă, 75-81 cu ȚSKA Moscova. În toate competițiile, Olympiakos a pierdut o dată în anterioarele 3 partide și a luat o singură bătaie de 8 vizite primite încoace.

Pregătită din vară chiar de un grec, Georgios Bartzokas, FC Barcelona vine după 3 triumfuri la rând. Anterior legase ambele insuccese din actuala ediție, unul în deplasare, 65-76 la Belgrad cu Steaua Roșie. De pe teren străin s-a mai întors cu două victorii, ultima fiind tranșată în Israel, 79-69 cu Maccabi Tel Aviv. Indiferent de întrecere, echipa spaniolă a câștigat tot în precedentele 6 jocuri, 3 dintre ele ”afară”.

Cele două grupări s-au întâlnit și în sezonul trecut din Euroligă. Atunci, fiecare s-a impus acasă, Olympiakos cu 74-62, apoi FC Barcelona cu 82-66 în prima sa victorie după 4 eșecuri consecutive. La Pireu, echipa catalană a învins ultima oară în ianuarie 2014, scor 81-72, apoi gazdele au înșirat 3 succese.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Olympiakos – Barcelona

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *