Prilej de revanșă pentru Italia

noiembrie 15, 2016

italia-germania

ITALIA – GERMANIA, ora 21:45

Italia și Germania își măsoară puterile într-un test pe ”San Siro” din Milano după ce tocmai au obținut victorii concludente în preliminariile CM 2018. Prima s-a impus în Liechtenstein, 4-0, cealaltă a defilat în San Marino, 8-0.

”Squadra azzurra” este imbatabilă de 4 jocuri, cu un egal și 3 victorii. Ultimul eșec, totodată singurul de 7 partide încoace, a fost un 1-3 acasă cu Franța, tot într-un ”amical”. Tot de 7 meciuri marchează constant. Același eșec contra ”cocoșilor” este singurul suferit în precedentele 9 jocuri de pe teren propriu, cu gol dat în toate, dar niciodată mai mult de două.

Germania a legat 5 succese consecutive, cu 18 goluri marcate și niciunul primit, de la un 0-2 cu Franța în semifinalele Euro 2016. Aceeași înfrângere este singura din anterioarele 12 partide, 9 dintre ele câștigate, dar și unica de 4 vizite făcute încoace.

Cele două echipe s-au înfruntat la Euro 2016, în ”sferturi”. După 90 de minute și prelungiri a fost 1-1 (Bonucci 78 penalty – Ozil 65), după care Germania s-a impus la loviturile de departajare, scor 6-5. Tot nemții învinseseră și în ”amicalul” din martie 2016, cu 4-1 acasă. Ultimul succes italian, acum 3 precedente, a fost un 2-1 la Euro 2012, în timp ce precedentul triumf pe propria arenă datează din martie 2006, 4-1 în alt test. Pe de altă parte, germanii nu s-au mai bucurat de o victorie în Peninsulă din aprilie 1929, cu 2-1.

Pentru noua dispută, se anticipează ca ambii selecționeri, Gianpiero Ventura și Joachim Low, să mizeze pe jucători mai puțin folosiți. Printre aceștia s-ar număra Darmian, Astori, Parolo, Belotti, respectiv Leno, Rudy, Weigl, Goretzka, Gnabry.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Italia – Germania

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *