Danemarca nu-și permite pași greșiți

noiembrie 11, 2016

eriksen danemarca

DANEMARCA – KAZAKHSTAN, ora 21:45

Danemarca se află deja în contratimp și nu-și mai permite pași greșiți după ce în primele 3 etape nu a adunat decât 3 puncte, cu care se află pe locul 4. Nu are o misiune tocmai ușoară contra unui Kazakhstan imprevizibil, capabil să țină în șah Polonia (2-2) și România (0-0), dar și să cedeze categoric în Muntenegru (0-5). Cele două puncte strânse o plasează pe a 5-a poziție.

După un scurt 1-0 cu Armenia, danezii au pierdut ultimele două partide. Aceste eșecuri au fost precedate de 3 victorii, toate fără gol luat. Doar o dată în ultimele 6 jocuri nu au marcat. În precedenta apariție acasă s-au înclinat, 0-1 cu Muntenegru, în primul eșec de pe propria arenă după o pauză de 5 partide, cu o remiză la doi urmată de 4 succese, 3 dintre ele la zero. Din decembrie 2015, pe banca ”roș-albă” se află norvegianul Age Hareide.

De 4 meciuri nu au mai învins kazahii, cu două eșecuri la zero și două remize, una ”albă”. Un 1-0 într-un ”amical” în China este singurul succes din ultimele 6 jocuri, ba nu are decât 3 triumfuri de 20 de dispute încoace. Pe teren străin, echipa antrenată de Talgat Baisufinov nu s-a mai bucurat pentru o victorie de două partide, ambele cedate fără să fi înscris. Mai devreme înșirase 5 deplasări imbatabile, cu două egaluri și 3 triumfuri, toate cu 1-0.

De doar două ori s-au mai înfruntat cele două reprezentative. Acest lucru s-a petrecut în 2005, în preliminariile CM 2006, când Danemarca s-a impus în ambele dispute, cu 2-1 ”afară” și 3-0 acasă.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Danemarca – Kazakhstan

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *