Încă fără victorie, Cehia e condamnată să câștige

noiembrie 11, 2016

cehia

CEHIA – NORVEGIA, ora 21:45

Dezamăgitoare până acum, Cehia și Norvegia sunt fiecare condamnate să câștige pentru a nu mări și mai mult decalajul față de echipele din fața lor. Gazdele nu au nicio victorie în 3 etape și nici nu au înscris în acest interval, iar cele două puncte le situează abia pe locul 5. Nordicii sunt cu o treaptă mai sus și un punct în plus.

Un eșec categoric în Germania, 0-3, plus două de 0-0, ambele acasă cu Irlanda de Nord și Azerbaidjan, sunt rezultatele bifate de Cehia în actualele eliminatorii. Anterior, bătuse Armenia cu 3-0 într-un ”amical”, singura victorie din ultimele 8 jocuri, jumătate pierdute: a deziluzionat și la Euro 2016, unde a înregistrat un egal la doi și două eșecuri la zero. Același triumf cu armenii este singurul din precedentele 4 meciuri de pe teren propriu și al doilea de 6 vizite primite încoace.

Norvegia a câștigat runda trecută, 4-1 cu San Marino, după ce în primele două etape se înclinase fără să înscrie, inclusiv un 0-1 în Azerbaidjan. Mai mult, aceeași victorie este unica din anterioarele 5 jocuri, celelalte 4 fiind toate pierdute. Doar 3 succese și-a trecut în cont de 12 confruntări încoace. Pe teren străin nu s-a mai bucurat de un succes de 6 partide, terminate cu o remiză albă și 5 înfrângeri, două fără gol dat. Ultima victorie ”afară” a fost un 1-0 în Bulgaria în septembrie 2015.

Cehia nu a cedat în niciunul dintre cele 4 dueluri directe oficiale, cu 3 succese și un egal: 1-1 și 2-0 în preliminariile CE 1996, apoi de două ori 1-0 în 2005, în  play-off-ul pentru Mondialul din 2006. Ulterior, au mai existat două partide amicale, 3-0 acasă pentru Norvegia în august 2011 și 2-2 în  martie 2014 la Praga, pe același stadion pe care se joacă și acum, ”Eden Arena”.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Cehia – Norvegia

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *