Roma vrea să repare la Viena erorile din tur

noiembrie 3, 2016

as-roma-11-mediafaxfoto

AUSTRIA V. – AS ROMA, ora 20:00

Confruntare între primele două clasate, cu câte 5 puncte în cont, două peste Astra și 3 peste Viktoria Plzen. Turul de pe ”Olimpico” a fost unul intens, în care AS Roma s-a văzut egalată la trei după ce în minutul 81 conducea cu 3-1. Astfel, în acest sezon, Austria Viena a ajuns la 6 meciuri continentale fără eșec, cu 4 succese (ultimul cu Astra, 3-2 pe ”Național Arena”) urmate de două remize. Dincolo, italienii nu s-au mai impus ”afară” în Europa de 7 dispute, 4 dintre ele pierdute, de la un 2-1 cu Feyenoord în februarie 2015.

De 7 partide nu a mai pierdut Austria Viena, cu două egaluri și 5 victorii, precedentele 3 consecutive. 4 din aceste jocuri le-a terminat fără gol luat. În același timp, doar o dată în ultimele 20 de dispute nu a marcat. Pe teren propriu vine după un egal urmat de două succese: în 11 vizite primite în acest sezon a cedat de 3 ori, plus o remiză albă și 7 triumfuri, doar în 3 dintre ele rămânând cu defensiva intactă.

Tot de 7 confruntări nu s-a mai înclinat nici AS Roma, și tot cu 5 victorii și două remize, ultimul bifat în week-end-ul trecut, 0-0 la Empoli, în singurul duel din anterioarele 9 în care nu a înscris. În cele 16 confruntări stagionale, elevii lui Luciano Spalletti au cedat de 3 ori, în două cazuri ”afară”. După ultimul eșec extern, 1-3 cu FC Torino, ei au obținut două victorii, ambele cu 3-1, și o remiză.

Gazdele nu au probleme deosebite de efectiv. La romani există mai multe absențe notabile, Totti, Vermaelen, Manolas, Florenzi, toți accidentați.

Partida din tur a fost prima dintre cele două formații. Per total, Austria Viena a întâlnit de 11 ori adversare din Italia, cu o victorie (2-1 acasă cu Inter în 1983), 5 egaluri și 5 eșecuri, golaveraj 7-18. Dintre rivale austriece, AS Roma se mai înfruntase numai cu FC Wacker Innsbruck, pe care a bătut-o de două ori în 1992.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Austria V. – AS Roma

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *