Milan are o imagine de refăcut

octombrie 30, 2016

ac-milan-4

AC MILAN – PESCARA, ora 16:00

Milan are o revanșă de luat după ce runda trecută a suferit o corecție severă, 0-3 cu Genoa, în deplasare. Eșecul a făcut ca echipa antrenată de Vincenzo Montella să coboare de pe podium: înaintea etapei a 11-a se afla pe locul 4, cu 19 puncte. Pe ”San Siro” se prezintă nou-promovata Pescara, o formație cu emoții: ocupa abia a 17-a poziție, prima neretrogradabilă, cu 7 puncte.

Înfrângerea de pe ”Luigi Ferraris” a fost prima suferită de ”rossoneri” după 6 runde imbatabile, cu o remiză albă și 5 victorii, cu gol luat în doar două dintre ele. Totuși, golaverajul lor nu este nemaipomenit, 16-14. Pe teren propriu s-au împiedicat numai de Udinese (0-1), eșec completat de 4 triumfuri, ultimul fiind un 1-0 cu Juventus.

Pescara are în cont o singură victorie și aceea obținută la masa verde,3-0 la Sassuolo, care câștigase pe teren (2-1), dar a fost penalizată deoarece a folosit un fotbalist fără drept de joc. După aceea, echipa pregătită de Massimo Oddo, fost fundaș chiar la Milan, nu a putut înregistra mai mult de 3 egaluri și 5 insuccese, ultimele două consecutive. De 7 jocuri încoace nu a înscris decât de 3 ori, mereu câte o dată, doar într-unul scăpând fără gol luat. Cu excepția disputei de la Sassuolo, de ”afară” a mai revenit cu doar un punct, plus două eșecuri, precedentul la Udine (1-3).

Cele două formații s-au mai înfruntat în stagiunea 2012-2013 din Serie A. Atunci, milanezii au câștigat de două ori și detașat, 4-1 pe ”San Siro” și 4-0 în deplasare.

Paletta, suspendat, și accidentații Montolivo, Calabria, Antonelii, Vangioni și M. Fernandez sunt jucătorii pe care Montella nu poate conta. Incert e Bertolacci. Și în cealaltă tabără există un suspendat, Campagnaro. Acestuia i se adaugă Verre, Bahebeck, Vitturini, Gyomber, toți accidentați.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci AC Milan – Pescara

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *