Lazio poate urca pe podium dacă învinge

octombrie 16, 2016

immobile-lazio

LAZIO – BOLOGNA, ora 16:00

Lazio Roma are prilejul să confirme startul bun de sezon. Înaintea etapei a 8-a, Ștefan Radu și colegii lui se aflau pe locul 4, cu 13 puncte. iar o victorie i-ar duce pe podium. În vizită le vine Bologna, care ocupa a 11-a poziție, cu 10 puncte în cont.

Bine și în atac, și în apărare, golaveraj 13-7, romanii au câștigat în ultimele două runde fără să ia gol. Ba, un 0-2 pe terenul Milanului este singurul eșec din precedentele 5 partide, 3 terminate cu victorii și tot atâtea cu defensiva neînfrântă. Pe teren propriu, elevii lui Simone Inzaghi au început cu un eșec, 0-1 cu campioana Juventus, după care au obținut două succese la zero.

Bologna nu se poate lăuda nici cu ofensiva, nici cu defensiva, golaveraj 8-11. Formația condusă de Roberto Donadoni nu a mai învins de două jocuri, cu un egal pe terenul Interului (1-1) și un eșec acasă, 0-1 cu Genoa. Mai mult, nu a realizat decât un succes de 4 dispute încoace. Doar o dată în ultimele 6 confruntări nu a luat gol. De pe teren străin s-a întors cu două înfrângeri și o remiză, toate cu gol dat și încasat: ultima victorie ”afară” datează din februarie trecut, 1-0 la Udine, acum 11 deplasări, 5 dintre ele pierdute.

Romanii nu se pot baza pe Bastos, Biglia, Basta, Jordan Lukaku. În schimb, s-a refăcut Marchetti. În partea cealaltă, Gastaldello și Dzemaili sunt suspendați, iar Gomis, Mirante și Destro – accidentați. Incert rămâne Sadik.

Prin 2-1 acasă și 2-2 ”afară”, acum o stagiune, Lazio a ajuns la 6 dueluri directe consecutive invincibile, cu 3 triumfuri, toate pe ”Olimpico”, și 3 remize (două ”albe”) în deplasare, 4 din aceste dispute fiind încheiate fără gol luat. Ultima înfrângere a încasat-o chiar la Roma, 1-3 în martie 2012.

(Foto: MediafaxFoto)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Lazio – Bologna

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *