Croația e fără Modric și Rakitic, Kosovo crede într-o surpriză

octombrie 6, 2016

perisic-croatia

KOSOVO – CROAȚIA, ora 21:45

Reprezentativa din Kosovo a început bine prima sa participare într-o competiție oficială, revenind cu un 1-1 din Finlanda în runda inaugurală. În total, echipa pregătită din iulie 2009 de Albert Bunjaki este imbatabilă de 4 partide, cu două victorii, între care 2-0 cu Feroe, și două egaluri. 3 din aceste partide le-a terminat cu câte două goluri date. Anterior, mai înregistrase 3 înfrângeri, între care 1-6 cu Turcia, un nul și un succes.

Croația a început preliminariile tot cu un 1-1, acasă contra Turciei. Acesta este singurul meci de după Euro, unde elevii lui Ante Cacic au terminat grupa fără eșec, cu un egal și două triumfuri, printre care un 2-1 cu Spania, dar au fost eliminați în ”optimi” de Portugalia, 0-1 după prelungiri. Acesta este unicul lor eșec din ultimele 12 partide, indiferent de întrecere, de la un 0-2 în Norvegia în trecutele calificări, dar și singurul meci din această perioadă în care nu au înscris.

”Avem o echipă cu mulți jucători tineri, necopți. Ne bazăm totuși și pe câțiva jucători cu experiență internațională, ca Bunjaku și Valon Berisha, care ne pot ajuta să obținem alt rezultat bun”, a declarat selecționerul kosovar Bunjaki. Croații s-au deplasat la Shkoder, în Albania, unde se va desfășura partida, fără 3 piese grele. Ei nu pot conta pe noul ”căpitan”, Modric, accidentat încă de săptămâna trecută, dar nici pe Rakitic și Pjaca, a căror indisponibilitate e de ultimă oră. Selecționerul Ante Cacic speră ca măcar pe mijlocașul Barcelonei să-l poată folosi în următorul joc, cel cu Finlanda de duminică.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Kosovo – Croatia

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *