Sparta și Inter în căutarea primului succes

septembrie 29, 2016

inter-milano-5

SPARTA PRAGA – INTER M., ora 20:00

Sparta Praga și Inter Milano încearcă să obțină primele puncte din actuala fază a grupelor Europa League. Ambele nu numai că nu au câștigat în primul meci din seria lor, dar nici măcar nu au marcat: cehii au cedat la Southampton, 0-3, italienii s-au împiedicat acasă de Hapoel Beer Sheva, 0-2.

De 4 partide nu a mai triumfat Sparta. În acest interval a intercalat câte un egal cu câte un eșec, în ultima dispută pierzând chiar pe propria arenă derbyul cu Slavia, 0-2. Ultima victorie a fost un 2-0 ”afară” cu Dukla Praga, în urmă cu o lună. Aceeași înfrângere cu Slavia este prima încasată acasă după o imbatabilitate de 7 jocuri, 5 dintre ele câștigate, cu gol dat în toate. Tot la Praga, nu a mai fost întrecută în Europa de două confruntări, cu un triumf și un egal, acel 1-1 cu Steaua de acum două luni.

După insuccesul cu Hapoel, Inter nu s-a mai înclinat, realizând două triumfuri, apoi o remiză, 1-1 la Milano cu Bologna. În acest sezon a mai fost înfrântă o dată, 0-2 ”afară” cu Chievo, pentru ca în următoarele două deplasări să învingă de fiecare dată, 2-1 la Pescara și 2-0 la Empoli. ”Nerazzurrii” nu s-a mai impus în Europa pe teren străin de 4 partide, cu 3 egaluri și un insucces.

Cele două formații se găsesc la prima lor înfruntare all-time. Sparta a mai întâlnit de 24 de ori o echipă din Italia, încheind cu 4 victorii, 10 egaluri și 10 eșecuri, golaveraj 19-32. Bilanțul de acasă a fost 3-7-2, dar la Praga nu a mai pierdut în fața peninsularilor de 5 meciuri, cu două succese și 3 egaluri: precedenta înfrângere a fost un 0-1 cu Lazio în noiembrie 2000. La rândul ei, Inter a mai evoluat împotriva unei trupe cehe doar în 1986, 0-0 și 1-0 cu Dukla.

Gazdele nu au probleme speciale de efectiv. În cealaltă tabără, Frank de Boer nu se bazează pe Santon, Brozovic și Joao Mario. Este posibil ca Icardi, Perisic și Medel să fie odihniți, în atac urmând să joace Palacio.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Sparta Praga – Inter M.

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *