Roma are 7 meciuri europene fără succes, dar are prima șansă cu Astra

septembrie 29, 2016

totti-as-roma-2

AS ROMA – ASTRA, ora 22:05

Aflate înaintea celui dintâi duel direct din istorie, nici AS Roma, nici Astra nu au avut parte de debutul așteptat în grupele Europa League. Ambele vizează întâia victorie din seria lor după ce prima doar a remizat în Cehia, 1-1 cu Viktoria Plzen, în timp ce cealaltă a cedat chiar acasă, 2-3 cu Austria Viena.

AS Roma suferă de câtva timp. Formația antrenată de Luciano Spalletti a cedat în ultimul meci, 1-3 ”afară” cu FC Torino, și nu are decât o victorie în ultimele 4 partide, 4-0 acasă cu Crotone. De altfel, pe ”Olimpico” a legat 3 victorii de la umilitorul 0-3 cu FC Porto, echivalent cu eliminarea din play-off-ul Champions League. Totuși, acesta este singurul eșec din precedentele 13 vizite primite și tot unicul din această perioadă în care nu a marcat. Notabil, ”giallorossii” nu au mai învins în Europa de 7 dispute.

Astra, dimpotrivă, dă semne de revenire. Elevii lui Marius Șumudică s-au impus în anterioarele două jocuri, fără să ia gol, și au stopat astfel o serie de 4 dispute fără succes, cu un egal urmat de 3 eșecuri, două dintre ele la zero. Ei au triumfat în două din ultimele 3 deplasări, 1-0 cu West Ham și 2-0 cu ASA  fiind singurele victorii stagionale pe teren străin, pe lângă un nul și 3 insuccese.

De 6 ori a mai înfruntat AS Roma o echipă din România, răstimp în care a bifat 3 victorii, două egaluri și un eșec. Pe acesta l-a suferit chiar pe propria arenă, 1-2 cu CFR Cluj în grupele Ligii 2008-2009.

Accidentat, Rudiger e scos din calcule de Spalletti. Probleme medicale mai au Vermaelen, Mario Rui și Nura. La Astra, Șumudică dispune de întregul efectiv.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci AS Roma – Astra

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *