La Napoli doar victoria contează

septembrie 17, 2016

hamsik-napoli-1

ITALIA SERIE A, NAPOLI – BOLOGNA, ora 21:45

Napoli nu-și permite pași greșiți în condițiile în care liderul Juventus deține deja două puncte în plus după primele 3 etape. Trupa condusă de Maurizio Sarri are adunate 7 puncte și ocupă poziția secundă. Nici Bologna nu a avut un start slab, cele 6 puncte din cont plasând-o înaintea noii runde pe locul 7.

Cu cel mai bun atac într-un golaveraj 9-4, Napoli a ratat victoria în runda inaugurală, 2-2 la Pescara. Ulterior, nu a iertat-o nici pe AC Milan, 4-2 acasă, nici pe Palermo, 3-0 ”afară”, iar în Champions League au învins cu 2-1 la Kiev, pe Dinamo. În campionat, napoletanii sunt neînvinși de 6 jocuri, cu tot cu sezonul trecut, iar acasă nu s-au mai înclinat de 20 de partide, 17 câștigate, de la un 2-4 cu Lazio în mai 2015. Doar o dată în precedentele 38 de vizite primite nu au marcat.

Bologna a strâns toate punctele din cele două partide de pe teren propriu. În singura deplasare stagională a încasat-o rău, 1-5 cu FC Torino, ceea ce o face să aibă golaveraj negativ, 4-6. Acesta este însă singurul eșec din precedentele 4 prezențe în Serie A, inclusiv cu ediția trecută. Pe teren străin nu a mai triumfat de 8 confruntări (4 pierdute): în 3 dintre ele a marcat câte un gol, iar în celelalte 5 – niciunul.

Accidentat, Chiricheș nu contează la gazde, la fel și Rafael. Incert rămâne El Kaddouri. Este posibil ca Sarri să-l odihnească pe Hamsik, să-l titularizeze iar pe Zielinski și să-i ofere debutul lui Diawara. Destule probleme medicale în tabăra adversă. Gomis, Mirante și Sadiq sunt scoși definitiv din calcule, iar folosirea lui Destro, Donsah, Maietta se află în dubiu.

Fiecare echipă a învins acasă stagiunea anterioară, Bologna cu 3-2, Napoli cu 6-0. Gazdele nu au mai cedat un duel direct pe propria arenă din mai 2012, scor 2-3, după aceea bifând două succese la zero.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Napoli – Bologna

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *