Valencia caută să scape de ultimul loc printr-o primă victorie

septembrie 11, 2016

santi-mina-valencia

SPANIA PRIMERA, VALENCIA – BETIS S., duminică, 11.09, ora 17:00

Valencia încearcă să obțină primele puncte din noua ediție a Primerei. În două runde, echipa antrenată de Pako Ayestaran a părăsit terenul învinsă și cu Las Palmas (2-4), și la Eibar (0-1), ocupând un neașteptat ultim loc. De altfel, ”violeții” terminaseră și sezonul precedent cu 3 înfrângeri: ei nu au mai învins în campionat de 6 partide, de la un 4-0 pe propria arenă cu Eibar, în aprilie.

Nici Betis nu a început extraordinar. Cu un nou antrenor pe bancă, uruguayanul Gustavo Poyet, formația din Sevilla a fost umilită întâi pe ”Camp Nou”, 2-6 cu FC Barcelona, apoi nu a izbutit mai mult de un 0-0 acasă cu Deportivo La Coruna. Stagiunii anterioare îi pusese punct cu un triumf, 2-1 acasă cu Getafe,singurul totuși în ultimele 6 apariții în Primera. În deplasare nu a mai triumfat de 6 dispute și are numai un succes de 13 vizite făcute încoace.

Fără accidentații Abdennour, Cartabia și Bakkali, Ayestaran speră să-l recupereze pe Santi Mina pentru a miza pe el într-un trio ofensiv cu Munir și Nani. În caz de forfait, în loc va intra Rodrigo Moreno. Ultimii trei sosiți, Garay, Mangala și Munir sunt toți disponibili. La mijloc, Medran i-ar fi preferat lui Mario Suarez. Marea dilemă e la postul de portar, cu balotaj între Ryan și Diego Alves. Dincolo, Betis îl are suspendat pe antrenorul Poyet, iar mijlocașul Jonas Martin are probleme medicale.

Valencia nu a învins și nici nu a marcat în duelurile directe din 2015-2016, 0-0 acasă și 0-1 la Sevilla: ultima victorie a fost un 5-0 pe propria arenă în februarie 2014. Betis nu a reușit să se impună niciodată pe ”Mestalla”, în campionat.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Valencia – Betis S.

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *