Englezii își sărbătoresc compatriotul

septembrie 3, 2016

cal crutchlow moto gp

MOTO GP MAREA BRITANIE

MotoGP revine după o pauză de două săptămâni cu Silverstone. Iar insularii vor sărbători victoria compatriotului lor Cal Crutchlow de la Brno din etapa trecută! Britanicul a câştigat Marele Premiu al Cehiei, reușind prima victorie din cariera din Moto GP. „The CALculator” a adus Regatului primul succes după o pauză de 35 de ani!
Nici Valentino Rossi nu se poate declara nemulțumit de cele întâmplate în Cehia pentru că, după un început de cursă modest, italianul a riscat cu un pneu hard pus pe roata spate, și a terminat pe locul doi.
Pentru că podiumul a fost completat de Marc Marquez, poziția secundă a lui Rossi nu-l ajută prea mult în clasamentul general, diferența dintre cei doi fiind de 53 de puncte.
Cele două sesiuni de antrenamente de vineri au arătat că Maverick Vinales (Suzuki) este în mare formă. La prima dintre ele, a terminat pe primul loc, fiind urmat de “greii” Jorge Lorenzo (Yamaha), Marc Marquez
(Honda) și Valentino Rossi (Yamaha). În cea de-a doua sesiune  a fost rândul italianului Andrea Ianone (Ducati) să fie cel mai rapid. Vinales l-a secondat, iar apoi au venit în ordine Crutchlow, Lorenzo și Marquez.
Bradley Smth va lipsi de la Silvestone, pilotul echipei Yamaha Tech 3 accidentându-se în antrenamentele cursei de 8 ore de la Oschersleben. Va lipsi cel puțin două etape, locul său fiind luat de către Alex Lowes, un
britanic, campion național la superbike.
Anul trecut la Silverstone, victoria i-a revenit lui Valentino Rossi, locul doi Danilo Petrucci, podiumul fiind completat de Andrea Dovizioso.

Cum arată clasamentul la MotoGP:
1. Marc MARQUEZ (Honda)-197p
2. Valentino ROSSI (Yamaha)-144p
3. Jorge LORENZO (Yamaha)-138p
4. Dani PEDROSA (Honda)-109p
5. Maverick VIÑALES (Suzuki)-100p

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote cursa Moto GP Marea Britanie

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *