Cu selecționer nou, Brazilia caută victoria și în deplasare

septembrie 1, 2016

brazil

PRELIMINARII CM 2018, ECUADOR – BRAZILIA, vineri, 02.09, ora 00:00

Dispută foarte importantă pentru ambele formații, aflate în posturi diferite. Ecuador este surpriza plăcută: după 6 etape ocupă locul 2, cu 13 puncte, exact ca liderul Uruguay. În schimb, Brazilia a lăsat de dorit până acum: nu se găsește decât pe a 6-a poziție, cu 9 puncte în cont.

Doar o dată au cedat gazdele, chiar în precedenta partidă, 1-3 în Columbia. A fost un rezultat care a confirmat regresul: Ecuadorul și-a început traseul cu 4 victorii, a urmat un egal, apoi a venit eșecul de la Barranquilla:  notabil, a înscris în toate cele 6 runde. Ulterior, a pierdut testul cu SUA, 0-1, iar la Copa America a bifat o victorie, două egaluri și un eșec, 1-2 în ”sfertul” cu aceeași echipă a SUA.

Brazilia a suferit în actualele eliminatorii, unde a început cu un eșec, 0-2 în Chile, și a continuat cu două succese, plus 3 remize, inclusiv în precedentele două etape, dar și la Copa America. La întrecerea din SUA, Selecao nu a putut nici măcar să depășească faza grupelor, bifând un egal, o victorie și un eșec. După acest rateu, selecționerul Carlos Dunga a fost concediat. În loc a fost numit Tite, aflat la debut în jocul de la Quito: acesta este foarte apreciat în întrecerile interne și se crede că-i cel mai capabil să reînvie echipa. Dezavantaj: în anterioarele 12 deplasări, Brazilia a obținut doar 4 succese, pe lângă 5 remize și 3 eșecuri.

La începutul lui iunie cele două reprezentative s-au înfruntat în SUA, la Copa America, duel terminat 0-0. Brazilia a rămas, astfel, neîntrecută de 8 dueluri directe: ultimul succes al Ecuadorului a fost un 1-0 acasă în noiembrie 2004. Precedentul joc din Ecuador a fost un 1-1 în martie 2009. Acum, niciuna dintre echipe nu are probleme majore de efectiv.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Ecuador – Brazilia

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *