Avantaj important pentru St. Etienne

august 25, 2016

monnet paquet st. etienne

EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF, ST. ETIENNE – BEITAR I., joi, 25.08, ora 21:45

St. Etienne a făcut un pas important către grupele Europa League prin succesul din primul meci cu Beitar Ierusalim, 2-1 în deplasare. ”Ne-ar fi suficient un egal, dar noi suntem foarte hotărâți să câștigăm din nou”, au anunțat francezii, beneficiari ai unei experiențe superioare. Ei au mai înfruntat doar o dată o echipă din Israel, un dublu 2-1 cu Hapoel Tel Aviv în Cupa UEFA 2008-2009. Până acum, Beitar nu mai întâlnise un adversar din Hexagon.

După victoria de la Ierusalim, St. Etienne s-a impus și în Ligue 1, 3-1 acasă cu Montpellier. În runda inaugurală cedase la Bordeaux, 2-3, în singurul eșec suferit în 5 partide stagionale: în faza anterioară din EL trecuse de AEK Atena, 0-0 pe teren propriu și 1-0 în Grecia. Tot pe ”Geoffroy-Guichard” a cedat doar o dată în precedentele 7 vizite primite.

De 4 jocuri nu a mai învins Beitar, cu două egaluri și două eșecuri: după turul cu St. Etienne a bifat un 2-2 ”afară” cu Maccabi Petah Tikva, în prima rundă din campionat. Mai mult, un 3-0 acasă cu Jelgava, tot în eliminatoriile Europa League, este unicul său succes din ultimele 8 meciuri, jumătate încheiate cu eșecuri. Formația israeliană a remizat în precedentele două deplasări, însă nu a triumfat deloc de 6 vizite făcute încoace, în 5 dintre ele dând gol. Ba, are doar o victorie în anterioarele 11 apariții ”afară”.

Gazdele l-au recuperat pe atacantul Tannane, lovit la gleznă cu Montpellier. Nu se pot baza, în schimb, pe noii veniți Veretout și Saivet. Dincolo, Beitar are așteptări mari de la ”extrema” dreaptă Omer Atzili, autor a 4 goluri în 7 dispute din actuala Europa League.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci St. Etienne – Beitar I.

Etichete:

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *