Las Palmas vine pe ”Mestalla” într-un moment agitat pentru Valencia

august 22, 2016

enzo perez valencia

SPANIA, PRIMERA DIVISION, VALENCIA – UD LAS PALMAS, luni 22.08, ora 23:00

Startul de sezon găsește pe Valencia într-un moment destul de agitat din pricina problemelor interne, iar vizita pe care o face pe ”Mestalla” UD Las Palmas provoacă destule griji printre suporterii ”liliecilor”. Insularii au lăsat o bună impresie în campionatul trecut, pe care l-au încheiat pe locul 11, destul de departe de zona sensibilă a clasamentului. Mai mult, Valencia n-a izbutit să câștige niciunul din cele două meciuri jucate cu Las Palmas în sezonul anterior, iar pe teren propriu, din 19 partide, n-a putut câștiga decât 6.

Valencia începe noul campionat cu aceeași bancă tehnică pe care a avut-o și la finalul celui precedent. Pako Ayestaran a fost al treilea antrenor al echipei într-un sezon început cu Nuno Espirito Santo și continuat cu Garry Neville. Deși dat afară după 13 etape, Nuno a rămas cu cel mai bun procentaj, obținând 5 victorii în 13 meciuri. Ayestaran a obținut 3 victorii în 8 partide, cel mai slab palmares avându-l Garry Neville, cu 3 victorii în 16 partide.

Vara a fost destul de agitată la Valencia, cu multe plecări și veniri. Doi portughezi, ambii proaspăt campioni europeni, au ținut capul de afiș în această perioadă. Andre Gomes a plecat la Barcelona, pentru 60 de milioane de euro, iar Nani a fost adus de la Besiktas contra 8 milioane. El nu a putut fi însă înscris oficial la Liga Profesionistă din cauza regulii fair-play-ului financiar, Valencia fiind nevoită să se despartă mai întâi de unii jucători. În compartimentul defensiv se poartă cele mai multe discuții. Clubul ar dori să-l vândă pe Abdenour, însă oferte are Mustafi, dorit în principal de Arsenal. Nici situația lui Paco Alcacer nu-i clară, el fiind solicitat de Barcelona, la fel ca și portarul Diego Alves.

Las Palmas și-a păstrat toți jucătorii importanți, Quique Setien completându-și lotul cu uruguayanul Lemos, adus de la Rubin Kazan cu două milioane de euro, cu croatul Livaja, tot de la Rubin, dar și cu Kevin Prince Boateng, luat liber de contract de la AC Milan.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Valencia – Las Palmas

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *