Ferrari speră la o cursă bună in Germania

iulie 30, 2016

ferrari f1 1

GRAND PRIX GERMANIA

Ultima cursă înainte de vacanța din Formula 1 va avea loc la Hockenheim, adică acasă la Nico Rosberg. De altfel, germanul s-a mișcat foarte bine în cele două sesiuni de antrenamente desfășurate vineri. Pilotul lui Mercedes a fost cel mai rapid în ambele manșe. La prima dintre ele, Rosberg l-a devansat cu trei zecimi de secundă pe Lewis Hamilton. Fanii celor de la Ferrari își pot spune speranțe într-un rezultat bun în Germania pentru că Vettel și Raikkonen au ocupat locurile trei și, respectiv, 4. Timpii celor doi au fost însă la peste o secundă, fapt care demonstrează că încă există o diferență între monoposturile germanilor față de cele ale italienilor.

În cea de-a doua sesiune, tot Rosberg a fost vioara întâi, diferența dintre el și același Hamilton, poziția secundă, fiind de aproape patru zecimi în spatele său. Cei de la Ferrari au vrut să demonstreze că nu-i chiar atât de mare diferența între scuderie și echipa germană, Vettel apropiindu-se la șase zecimi de lider.

Chiar dacă Rosberg pare favorit, trebuie luată în calcul forma excelentă a lui Lewis Hamilton. În ultimele șase curse, britanicul a câștigat de cinci ori (Monaco, Canada, Austria, Marea Britanie și Ungaria), între ele intercalându-se doar un loc 5 la Baku.
Ce s-a întâmplat la Hockenheim în ultimii 6 ani
2010 – Alonso
2011 – Hamilton
2012 – Alonso
2013 – Vettel
2014 – Rosberg
2015 – cursă anulată

Cum arată calasamentul piloților

1. HAMILTON 192p
2. ROSBERG 186p
3. RICCIARDO 115p
4. RAIKKONEN 114p
5. VETTEL 110p
6. VERSTAPPEN 100p

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ofertă Casa Pariurilor cote Cursa Grand Prix Germania

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *