Va confirma Hamilton postura de favorit?

iulie 9, 2016

hamilton austria

GRAND PRIX SILVERSTONE

După cele întâmplate duminica trecută în Austria, atunci când Lewis Hamilton și Nico Rosberg s-au acroșat, germanul fiind cel care a pierdut lupta, cursa din acest weekend de la Silverstone a devenit extrem de interesantă. Nico Rosberg susţine că pentru ceea ce s-a petrecut pe Red Bull Ring vina îi aparține lui Lewis Hamilton, deși FIA l-a făcut pe german răspunzător. Mercedes, echipa celor doi, a decis să nu impună ordine de echipă. Au făcut însă o mișcare, instituind mijloace de intimidare a contactelor dintre monoposturi. Fără să ofere detalii, fără să anunțe care vor fi penalizările în cazul nerespectării regulilor interne.

Lewis Hamilton pare marele favorit de la Silverstone. În primul rând, britanicul va evolua în fața propriilor fani. Apoi, a câștigat ultimele două Grand Prix-uri ale Marii Britanii, iar acum a redus din avantajul luat de Rosberg, diferența dintre ei fiind acum de 11 puncte.

Se așteaptă un nou duel între Hamilton și Rosberg, în timp ce Ferrari și Red Bull stau la pândă. Mai ales italienii care n-au reușit nicio victorie în 2016! Olandezul Max Vertstappen (Red Bull) a câștigat în Spania, fiind singurul pilot din Formula 1 care a luat un Grand Prix în acest sezon. Restul de 8 curse au revenit celor de la Mercedes, scorul fiind de 5-3 în favoarea lui Rosberg.

Kimi Raikkonen, campion mondial în 2007, și-a prelungit contractul pentru 2017, informația fiind confirmată de către scuderia italiană chiar la Silverstone. Astfel, finlandezul va rămâne coechipierul lui Sebastian Vettel, germanul având deja o înțelegere și pentru sezonul viitor.

(Foto: Guliver/Getty Images)

Ofertă Casa Pariurilor cote Cursa Grand Prix Silverstone

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *