Brazilia are ocazia să se redreseze cu modesta Haiti

iunie 8, 2016

brazil

COPA AMERICA, GRUPA B, BRAZILIA – HAITI, joi, 09.06, ora 02:30

Pe ”Camping World Stadium” din Orlando (Florida), Brazilia are șansa să se revanșeze după startul neconvingător de la Copa America Centenario, doar 0-0 cu Ecuador în grupa B. Misiunea pare cu atât mai facilă cu cât adversară îi este modesta echipă din Haiti, care a cedat totuși greu în prima partidă, 0-1 cu Peru.

”Selecao” se prezintă neînfrântă de 7 jocuri, cu 4 egaluri și 3 victorii. În această perioadă doar o dată nu a marcat, însă a și luat gol în 4 dintre dispute. Ultimul eșec a fost un 0-2 în Chile în preliminariile CM 2018. Același rezultat rămâne și singura înfrângere din precedentele 12 partide și a doua înfruntare din respectivul șir în care brazilienii nu au înscris.

Haiti nu a mai învins de 4 partide, cu o remiză albă urmată de 3 înfrângeri. În această perioadă, trupa francezului Patrice Neveu a înscris numai o dată, primind 5 goluri. Ultimul succes a fost un 1-0 în Trinidad-Tobago, rămas singurul triumf din precedentele 7 partide, 5 dintre ele pierdute și tot atâtea fără să fi marcat.

Doar o dată s-au mai înfruntat oficial cele două reprezentative. Acest lucru s-a întâmplat tocmai în august 1959, la Jocurile Pan-Americane, când Brazilia a câștigat lejer cu 9-1. Ulterior au mai fost două ”amicale” tranșate tot de ”Selecao”, 4-0 în aprilie 1974 și 6-0 în august 2004.

Tehnicianul brazilian Carlos Dunga nu va miza pe Miranda, încă în recuperare. Nici pe Ganso nu ar conta deoarece acesta abia a început pregătirile cu echipa după ce a fost chemat urgent în locul accidentatului Kaka.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Brazilia – Haiti

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *