Real Madrid are ocazia să facă pasul decisiv spre finală

iunie 7, 2016

rodriguez real madrid

BASCHET SPANIA, VALENCIA – REAL MADRID, marți, 07.06, ora 22:00

Real are ocazia să încheie conturile cu FC Valencia și să se califice în finala campionatului. După primele două partide ale semifinalelor, disputate în sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”, madrilenii conduc cu 2-0, ambele victorii (82-57, 97-88) realizându-le în propria sală. Învingătoarea din acest duel va întâlni în ultimul act câștigătoarea dintre FC Barcelona și Saski Baskonia/Laboral Kutxa, scor intermediar 2-0. Niciodată în istoria întrecerii nu s-a putut remonta de la 0-2 în semifinale.

Înaintea celor două eșecuri cu Real, gazdele aveau 3 victorii consecutive. Ca să amâne verdictul, ele trebuie să continue seria de victorii de pe teren propriu, ajunsă momentan la 4 meciuri. Totuși, valencienii s-au înclinat de 4 ori în precedentele 10 vizite primite în campionat.

Real se prezintă în ”Pabellon Municipal Fuente de San Luis” neînvinsă de 3 jocuri. Ba, un 87-91 la Murcia este singurul eșec din ultimele 15 confruntări din campionat. Aceeași înfrângere este unica suferită în anterioarele 5 deplasări și doar a doua încasată de 9 meciuri ”afară” încoace.

În sezonul regulat, fiecare echipă a învins pe terenul celeilalte, Valencia cu 88-82 în singurul său triumf din ultimele 6 dueluri directe, Real cu 95-94. În plus, cele două formații se înfruntaseră și în semifinalele sezonului trecut, când madrilenii au învins cu 3-1, apoi au luat și titlul, 3-0 în finala cu FC Barcelona.

Pentru noua dispută, Valencia nu se poate baza pe Rafa Martinez, care și-a fracturat un deget de la mâna stângă. Real nu are probleme de efectiv și mizează enorm pe Sergio Llull și Gustavo Ayon, primul fiind cel mai bun om al primelor două jocuri din semifinale.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Valencia – Real Madrid

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *