După 2-0 în tur, Pescara e mare favorită pentru baraj

iunie 1, 2016

baroni novara

ITALIA SERIE B, PLAY-OFF, PESCARA – NOVARA, miercuri, 01.06, ora 21:30

Pescara și Novara susțin meciul decisiv pentru un loc în finala play-off-ului de promovare în Serie A, în care au intrat echipele clasate între pozițiile 3 și 8 la finalul sezonului regulat. Gazdele pornesc cu avantajul victoriei din tur, scor 2-0 (Lapadula 21, L. Torreira 77). Pe a 4-a treaptă la finalul stagiunii normale, cu 72 de puncte în 42 de etape și cu al doilea atac într-un golaveraj 69-52, elevii fostului fundaș Massimo Oddo au intrat direct în semifinalele barajului. În schimb, cum au terminat campionatul pe locul 8, cu 65 de puncte și cu cea mai bună apărare într-un golaveraj 57-35, adversarii au trebuit să dispute și ”sferturile”, 4-3 după prelungiri la Bari. Învingătoarea va juca finala cu câștigătoarea dintre Trapani și Spezia.

Începutul lui aprilie a însemnat o schimbare radicală pentru Pescara. Dacă în acel moment avea 9 jocuri consecutive fără victorie, cu 3 egaluri și 6 eșecuri, ulterior a venit o serie de 10 partide fără înfrângere, cu 3 remize și 7 succese. În această perioadă doar de două ori nu a marcat. Seria invincibilă de pe propria arenă se ridică la 5 meciuri, cu 4 triumfuri (două la zero) urmate de un nul la unu. În 21 de dispute acasă în campionat a cedat de numai 3 ori, pe lângă 5 egaluri și 13 victorii.

Înaintea eșecului din tur, Novara avea două succese la rând, cu câte 4 goluri date. Oricum, nu s-a descurcat nemaipoment de câtva timp: nu a câștigat decât de trei ori în precedentele 8 confruntări, plus două egaluri și 3 eșecuri. Succesul la limită obținut anterior la Bari a fost primul ”afară” după o așteptare de 5 partide, cu două egaluri și 3 înfrângeri, răstimp în care a înscris numai o dată.

Triumful din manșa întâi (2-0) a fost primul realizat de Pescara în ultimele 7 dueluri directe cu Novara. Aceasta s-a impus în ambele întâlniri din sezonul regulat, 1-0 pe teren propriu, 2-1 în deplasare.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Pescara – Novara

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *