Cleveland vrea a doua victorie

mai 4, 2016

cleveland

BASCHET NBA, CLEVELAND – ATLANTA, joi, 05.05, ora 03:00

Semifinala Conferinței de Est, disputată în sistemul ”cel mai bun din 7 meciuri”, a ajuns la a doua etapă. După prima partidă, Cleveland Cavaliers o conduce pe Atlanta Hawks cu 1-0 prin victoria obținută tot acasă, scor 104-93, în special datorită unui LeBron James în mare formă, cu 25 de puncte, 7 recuperări și 9 pase decisive. Dincolo s-a remarcat germanul Dennis Shroder, cu 27 de puncte, 5 recuperări și 6 ”assisturi”.

Gazdele au legat 5 succese de la ultimul eșec, 110-112 după prelungiri chiar pe teren propriu cu Detroit Pistons în faza precedentă. Sau, și mai în spate, au înregistrat 4 înfrângeri și 11 triumfuri de 15 jocuri încoace, mereu cu minimum 100 de puncte înscrise. În ”Quicken Loans Arena”, Cavaliers s-a impus în ultimele 3 dispute, însă anterior au existat alte două cicluri în care a pierdut acasă după ce a înșirat 3 victorii. Totuși, în sala sa nu s-a înclinat decât de patru ori în precedentele 20 de meciuri.

Pentru Hawks, insuccesul din prima confruntare a venit după două victorii la rând. Însă, nu s-a descurcat nemaipomenit de câtva timp: a învins în numai jumătate din anterioarele 10 partide, doar 5 dintre ele terminate cu minimum 100 de puncte reușite. Și mai greu i-a fost pe teren străin, unde un 104-92 cu Boston Celtics, acum două vizite efectuate, a rămas singurul triumf din ultimele 7 deplasări, restul fiind toate cedate.

În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit până acum de 5 ori. Hawks a câștigat primul meci, chiar în deplasare, după care au urmat 4 succese ale lui Cavaliers (două la Cleveland), inclusiv cel din debutul semifinalei. Echipa din Atlanta a triumfat numai o dată în precedentele 5 apariții în ”Quicken Loans Arena”.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Cleveland – Atlanta

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *