Warriors a luat un prim avantaj

mai 3, 2016

golden state

BASHET SUA, NBA, GOLDEN STATE – PORTLAND, miercuri, 04.05, ora 04:30

Semifinalele Conferinței de Vest au ajuns la meciul doi, jucându-se după sistemul ”cel mai bun din 7 partide”. După prima confruntare, Golden State Warriors o conduce pe Portland Trail Blazers datorită victoriei de pe teren propriu, scor 118-106.

Pentru noua dispută de acasă, gazdele se prezintă neînvinse de 3 meciuri. Ba, nu au pierdut decât o dată, și doar la limită, de 10 partide încoace. Numai de două ori în ultimele 17 jocuri au marcat sub 100 de puncte. În propria sală, ”Oracle Arena”, seria invincibilă a celor de la Golden State se ridică la 7 înfruntări, de la un 117-124 după prelungiri cu Minnesota Timberwolves. Mai mult, Warriors nu a cedat acasă decât de două ori în precedentele 47 de vizite primite.

Pentru Trail Blazers, înfrângerea din primul duel a fost prima suferită după 4 victorii consecutive, trei dintre acestea cu peste 100 de puncte reușite. Totuși, formația din Portland a pierdut de patru ori în anterioarele 10 înfruntări. Mult mai greu i-a fost în deplasare: a câștigat doar două din ultimele 8 meciuri de ”afară” ori, și mai în spate, a înregistrat numai 3 succese, plus 12 eșecuri în anterioarele 15 apariții pe teren străin.

În acest sezon, cele două echipe s-au mai întâlnit de 6 ori. Golden State s-a descurcat mai bine, cu 4 triumfuri, trei dintre acestea acasă, și două eșecuri, ambele în deplasare. Din noiembrie 2013 nu s-a mai impus Blazers în sala celor de la Warriors, scor 113-101. De atunci, gazdele au legat 5 victorii pe ”Oracle Arena”.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Golden State – Portland

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *