Golden State n-a avut până acum milă de Houston

aprilie 21, 2016

golden state houston

BASCHET NBA, PLAY-OFF, HOUSTON – GOLDEN STATE, vineri, 22.04, ora 04:30

Golden State Warriors nu a iertat-o deloc pe Houston Rockets în primele două partide din play-off-ul Conferinței de Vest, disputat în sistemul ”cel mai bun din 7 jocuri”. ”Războinicii” au profitat din plin de avantajul terenului propriu și s-au detașat întâi cu 104-78, apoi cu 115-106.

Înainte de aceste două eșecuri, Rockets legase 3 victorii (două acasă). Acestea sunt însă singurele de 7 confruntări încoace. Numai o dată în anterioarele 12 înfruntări a avut sub 100 de puncte. S-a impus în ultimele două dispute ca gazde, însă de 5 săptămâni a tot intercalat câte o victorie cu câte o înfrângere.

Warriors se prezintă în ”Toyota Center” cu 6 succese la rând. Sau, mai în spate, cu doar un eșec de 8 meciuri, și acela suferit după prelungiri. De 15 jocuri încoace nu s-a înclinat decât de două ori, numai acasă: în deplasare este neînvinsă de 4 înfruntări, ba a cedat de numai două ori în precedentele 12 vizite efectuate.

Actualul sezon le-a mai adus pe cele două echipe de încă patru ori față în față și mereu s-a impus tot Golden State. Aceasta a câștigat fără excepție de 7 dueluri directe încoace, ba nu a pierdut decât o dată în anterioarele 15 dispute cu Rockets, insucces înregistrat la Houston, 83-90 în octombrie 2014. În precedenta lor apariție în ”Toyota Center”, ”războinicii” au triumfat cu 114-110 în ianuarie trecut.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Houston – Golden State

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *