Sparta vrea să furnizeze surpriza ”sferturilor”

aprilie 14, 2016

sparta prague 1

EUROPA LEAGUE, ”SFERTURI”, SPARTA PRAGA – VILLARREAL, joi, 14.04, ora 22:05

Învinsă în prima manșă cu 2-1 (Bakambu 3, 63 – Brabec 45+4), Sparta caută ceea ce nici o altă echipă cehă nu a putut, să o bată pe Villarreal. Până acum, formația spaniolă a disputat 6 partide împotriva unor adversare din Cehia, terminate cu 4 succese și două egaluri, golaveraj 11-6, în deplasare realizând cele două remize și un triumf. De partea cealaltă, Sparta a bifat 5 victorii, două remize și 11 insuccese, golaveraj 20-35, în urma înfruntărilor cu trupe iberice, bilanțul pe propria arenă fiind 4-0-5: ultimul triumf a fost în anterioara vizită primită, 3-1 cu Bilbao în octombrie 2012, în grupele Ligii.

Sparta a învins în ultimul meci, 2-1 acasă cu Pribram în campionat, după două eșecuri consecutive, totodată singurele din precedentele 9 jocuri, în toate competițiile. Numai o dată în anterioarele 19 dispute nu a înscris. 2-3 cu CSKA Moscova pe 5 august, în preliminariile Ligii, este unicul eșec stagional de acasă, completat de 18 victorii și două egaluri, cu gol dat în absolut toate aceste confruntări. Înfrângerea din turul cu Villarreal este prima încasată în actuala Europa League, după 7 succese și 5 remize, mereu cu gol marcat, acasă obținând 4 triumfuri și două remize.

Villarreal vine la Praga imbatabilă de 5 partide, cu două remize completate de 3 victorii. A înscris constant în precedentele 4 jocuri, numai de câte două ori. De două jocuri nu a mai cedat ”afară”, unde un 2-4 cu FC Sevilla în Primera este unicul insucces din anterioarele 8 vizite făcute, indiferent de întrecere, plus 6 egaluri completate de un 2-1 la Eibar în ultima deplasare. În această ediție de EL a pierdut doar în prima dispută, 1-2 cu Rapid la Viena, după care au urmat 3 remize și 7 triumfuri, doar o dată neînscriind, într-un 0-0 la Leverkusen.

Pe trei jucători nu pot conta gazdele, anume suspendații Brabec și Costa, plus accidentatul Holek. Incerți sunt Vacha și Zahustel. Doi oameni cu probleme medicale sunt și la Villarreal, respectiv Bonera și Musacchio.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Sparta Praga – Villarreal

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *