Monaco are jumătate din victorii în deplasare

aprilie 10, 2016

carvalho monaco

FRANȚA LIGUE 1, LILLE – MONACO, duminică, 10.04, ora 15:00

După un start de sezon dezamăgitor, Lille a tot urcat. Înaintea etapei a 33-a ajunsese pe locul 7, cu 46 de puncte, la doar 6 depărtare de un bilet în Europa League. De partea cealaltă, AS Monaco a strâns 55 de puncte și se luptă să se mențină pe poziția secundă, având înaintea rundei 3 puncte peste Lyon și 4 în plus față de Rennes.

Cu a doua cea mai bună apărare, dar și cu al doilea cel mai slab atac, golaveraj 29-24, Lille a adunat printre cele mai multe egaluri, 13. Vine după 4 victorii consecutive, cu numai un gol luat, iar un 0-3 la Montpellier este singura înfrângere din ultimele 10 jocuri, completată de 3 remize (inclusiv un 0-0 pe terenul campioanei PSG) și 6 succese. Jumătate din cele 8 eșecuri încasate de echipa pregătită de Frederic Antonetti s-au produs acasă, pe lângă 8 victorii și 4 remize. A marcat în 13 din cele 16 vizite primite, însă în 10 dintre ele a dat numai câte un gol.

Bine în ofensivă, nu și în apărare, golaveraj 47-36, AS Monaco a cedat ultimul meci, 1-2 acasă cu Bordeaux, după 8 partide de invincibilitate, cu 4 egaluri și 4 victorii (trei la zero), inclusiv un 2-0 pe terenul lui PSG, în anterioara deplasare, triumf care a pus capăt unei serii de trei remize”afară”. Formația din Principat a realizat jumătate din cele 14 triumfuri pe teren străin, plus 7 egaluri și doar două înfrângeri, înscriind în 13 dintre ele.

Nu sunt multe probleme de sănătate în cele două efective. Pe mâna medicilor se află M. Martin, Beria și Maignan, la gazde, iar la vizitatori – Pasalic, A. Traore, Moutinho.

Disputa din tur s-a încheiat 0-0. Stagiunea anterioară mai bună a fost Monaco, 1-1 acasă și 1-0 în deplasare, prima victorie după 4 vizite pierdute. Ultimul triumf al lui Lille a fost un 2-1 pe teren propriu în noiembrie 2013. În actuala sezon, gazdele au 14 meciuri fără gol luat, iar oaspeții – 13. La jocuri fără gol dat raportul este 11-5.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Lille – Monaco

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *