Fără Neymar, Brazilia vrea să-și depășească vecina de clasament

martie 29, 2016

hulk brazil

PRELIMINARII CM 2018, CONMEBOL, PARAGUAY – BRAZILIA, miercuri, 30.03, ora 03:45

La Asuncion se înfruntă două vecine de clasament înaintea etapei a 6-a. Și Paraguay, și Brazilia au câte 8 puncte, dar prima se află pe locul 4, iar cealaltă o poziție mai sus datorită golaverajului:  9-6 față de 5-4. În runda anterioară, de săptămâna trecută, ambele au realizat câte un 2-2, gazdele în Ecuador, adversara acasă cu Uruguay.

Paraguayenii sunt neînvinși de două jocuri și au suferit un singur eșec în primele 5 etape, 0-1 în Peru. Pe teren propriu au obținut o remiză albă cu Argentina și un triumf, 2-1 cu Bolivia. Cele două succese din actualele eliminatorii sunt singurele din ultimele 10 partide, în toate competițiile, pe lângă 3 egaluri și 5 eșecuri. De alte 5 jocuri nu au mai cedat acasă, de la un 1-2 cu Columbia în octombrie 2013, în eliminatoriile CM 2014.

Brazilia a pierdut la start, 0-2 în Chile, după care au urmat 4 meciuri invincibile în care a intercalat câte o victorie cu câte o remiză, mereu cu gol dat, în 3 din ele și încasat. Înfrângerea din Chile este singura din anterioarele 9 dispute, indiferent de întrecere, plus 5 succese și 3 remize. Același eșec este unicul din precedentele 11 deplasări, completat de 9 victorii (cinci la zero) și un egal la unu în Argentina.

Cele două reprezentative s-au mai confruntat în preliminarii de 14 ori, cu două succese Paraguay, ambele pe teren propriu, completate de 3 egaluri și 9 victorii Brazilia. În toate competițiile, precedentele trei dueluri s-au terminat cu egal, ultima oară la Copa America din iunie 2015, când a fost 1-1, apoi paraguayenii s-au impus la penalty-uri cu 4-3. Per total, Selecao nu a învins în anterioarele trei vizite făcute în grupa eliminatorie, dar la campania pentru Mondialul din 2014 nu a participat deoarece a fost țară organizatoare.

Gazdele se prezintă la meci cu efectiv complet. ”Avem echipă pentru a bate Brazilia”, a afirmat portarul, totodată ”căpitanul” Justo Villar. Selecționerul brazilian Carlos Dunga are o absență de marcă, Neymar, care este suspendat.

(Foto: Guliver/Getty Image)

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Paraguay – Brazilia

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *