Lazio mai luptă doar pe frontul Europa League

martie 17, 2016

lazio roma 4

EUROPA LEAGUE, ”OPTIMI”, LAZIO – SPARTA PRAGA, joi, 17.03, ora 20:00

Lazio câștigă greu, dar cedează și mai greu. Romanii sunt neînvinși de 3 partide, cu două egaluri, unul în turul de la Praga, 1-1 (Frydek 13 – Parolo 38), și o victorie, ba nu au pierdut decât o dată în ultimele 9 partide, plus două victorii și 5 remize. Probleme mari au pe teren propriu: s-au impus în precedentul joc de pe ”Olimpico”, 2-0 cu Atalanta, dar tot acolo a suferit anterioarele 4 înfrângeri, în toate competițiile. Mai mult, au marcat  în numai jumătate din anterioarele 8 vizite primite.

Tot trei dispute invincibile (o remiză, două succese) a legat și Sparta Praga de la ultimul eșec, 1-2 la Liberec, totodată unicul din precedentele 13 întâlniri, indiferent de întrecere. Ocupanta locului secund din Cehia a încasat anterioarele 4 înfrângeri doar pe teren străin, unde însă nu s-a înclinat decât o dată în ultimele 6 deplasări.

Scoasă din play-off- Ligii de Leverkusen, Lazio nu a cedat deloc în cele 9 partide disputate în actuala Europa League, cu 4 egaluri, toate 1-1, și 5 triumfuri, perioadă în care a marcat mereu, dar a și luat gol în 8 dintre aceste înfruntări. În total, a câștigat pe linie toate cele 5 meciuri continentale de acasă. La rândul ei, eliminată din Ligă de CSKA Moscova, Sparta nu a pierdut deloc odată cu trecerea în EL, realizând 5 remize și 6 succese: a dat gol în toate, nu a luat în 4 din ele.

De cinci ori s-au mai confruntat cele două echipe. Lazialii conduc cu două victorii, două remize și un eșec, pe teren propriu realizând un triumf și un egal. Sparta e unica grupare cehă cu care s-au înfruntat. În schimb, praghezii au mai fost de 11 ori în Italia, fără a câștiga: 3 egaluri, 8 insuccese. În actuala ediție, ambele punctează mai des după pauză.

De Vrij absentează sigur de la gazde. Probleme medicale mai au Radu Ștefan, Basta, Konko și Bisevac. Adversarii nu își fac griji deosebite în privința efectivului.

(Foto: Guliver/Getty Images).

Ofertă Casa Pariurilor cote meci Lazio – Sparta Praga

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *