St. Etienne ar vrea să ia exemplu de la Lyon

martie 2, 2016

ruffier st. etienne

FRANȚA CUPĂ, ST. ETIENNE – PSG, miercuri, 02.03, ora 22:05

St. Etienne caută să facă față unui PSG rănit după ce tocmai a suferit primul eșec stagional intern, 1-2 la Lyon. Pe locul 7 în Ligue 1, alb-verzii sunt, însă, fără victorie de 3 partide, cu un egal urmat de două înfrângeri. Au pierdut, 1-2 cu Caen în campionat, ultima confruntare de pe teren propriu, unde nu au învins decât o dată de patru meciuri încoace. De 7 jocuri marchează și iau gol mereu.

Înfrângerea de la Lyon, a doua din actualul sezon după 0-1 cu Real la Madrid în Ligă, a pus capăt unei imbatabilități a parizienilor de 25 de meciuri, în toate competițiile. Lider detașat în Ligue 1, cu 73 de puncte în 28 de etape și cu cea mai bună ofensivă, plus defensivă (golaveraj 68-15), trupa condusă de Laurent Blanc a înscris în 24 din precedentele 26 de întâlniri, dar de 3 partide nu doar punctează, dar și primește gol.

Cele două formații s-au confruntat în actuala stagiune deja de trei ori, cu PSG mereu învingătoare: 4-1 și 2-0 în campionat, 1-0 în Cupa Ligii. Ultima victorie a lui St. Etienne, 2-1 în noiembrie 2012 în Ligue 1, a fost la Paris, de atunci înregistrându-se 3 remize și 9 succese pariziene indiferent de întrecere, iar pe propria arenă – 1-0 tocmai în septembrie 1998, triumf urmat de 4 egaluri și 5 înfrângeri.

În fazele trecute, gazdele le-au eliminat pe Raon Letape (1-1/4-3 la penalty-uri), Ajaccio (2-1 după prelungiri), Troyes (2-1 prel.). La rândul său, PSG le-a depășit pe Wasquehal (1-0), Toulouse (2-1), Lyon (3-0).

Șase jucători au probleme medicale la St. Etienne, anume Bahebeck, Hamouma, Polomat, Perrin, Clerc și Beric. La parizieni există doar un absent cert, Aurier, suspendat de club din motive disciplinare, dar este posibil ca Verratti și Di Maria să fie menajați.

(Foto: Guliver/Getty Images).

Ofertă Casa Pariurilor cote meci St. Etienne – PSG

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *